Macun unutmayalım "Maker" yazanı.Kasa içi Z3 Plus ile aynı sanırım. Önerdiğiniz sıvı soğutucuyu alacağım. Kasa dediğim gibi yarın mağazada uygun fiyatta ve z3 Plus dan daha iyi bulursam alırım.
Macun unutmayalım "Maker" yazanı.Kasa içi Z3 Plus ile aynı sanırım. Önerdiğiniz sıvı soğutucuyu alacağım. Kasa dediğim gibi yarın mağazada uygun fiyatta ve z3 Plus dan daha iyi bulursam alırım.
Kusura bakmayın hocam kasa konusunda tavsiyeniz olmasa kasa kalacaktı. Eski kasa ile test etme imkanım olmadı. Aradaki sıcaklık farkını test etmeyi çok istiyordum ama mağazada maalesef bunu yapamadım. Görüntü konusunda Z3 Plus ile elbette bariz fark var ama kasanın içi yayla gibi oldu. Tekrar teşekkürler kasa konusunda uyardığınız için.Hayırlı olsun güle güle kullanın. Fikri verene teşekkür yok mu hocam ☹☹
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Tekniker arkadaşın elinin ayarı yokmuş sanırım geçmiş olsun. Anakart ve işlemci olarak ne aldınız. Bir kasa fotosu da isterizKusura bakmayın hocam kasa konusunda tavsiyeniz olmasa kasa kalacaktı. Eski kasa ile test etme imkanım olmadı. Aradaki sıcaklık farkını test etmeyi çok istiyordum ama mağazada maalesef bunu yapamadım. Görüntü konusunda Z3 Plus ile elbette bariz fark var ama kasanın içi yayla gibi oldu. Tekrar teşekkürler kasa konusunda uyardığınız için.
Bu arada, i7 işlemciyi takan arkadaş macunu fazla kullanmış. Kenardan sızıp işlemci yuvasına girmiş macun. Sistem açılmadıAnakart ve i7 8700k yı satacağım. Alan arkadaş servise mi gönderir kendisi mi temizler bilemem. Yeni anakart ve işlemci alıp geçtim. 1000 TL bütçe diyordum ama bütçe diye bir şey kalmadı. Mağazaya gittiğimde başıma bir iş geleceğini biliyordum
![]()
Allah utandırmasın diyelim hocam. Bende de b450m ve 3600x ekran kartı olarakta 2060 eşlik ediyorR7 3700X Asus Prime B450M-A aldım. Hiç araştırmadan balıklama dalmış oldum. Şuan hiç araştırmıyorum. Olan oldu deyip geçeceğim. Fotoları az sonra ekleyeyim hocam.
Ne kusuru hocam. Gayet hoş ve güzel duruyor. Güle güle kullanın. Kasanın fan rengi değişiyor mu sabit mi?Hocam daha yerleştirmedim kasayı. Anakart değişince format atayım dedim. Emaneten yere koydum. LED renkleri uyumsuz, hız yüksek. Elden geçmesi gerek. Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.