1500-1700 TL Oyun Sistemi Toplama

Hocam ddr3 leri yeni anlamaya başlıyordum 4 çıktı hiç kafam basmıyor bunlara
Güvenilir bir site de olabilir online alabilirim de hiç güvenmiyorum ya bu sitede fiyatları çok düşük ürünlerin.

Hocam ddr3 leri yeni anlamaya başlıyordum 4 çıktı hiç kafam basmıyor bunlara
Güvenilir bir site de olabilir online alabilirim de hiç güvenmiyorum ya bu sitede fiyatları çok düşük ürünlerin.

Dostum fiyatların düşük veya yüksek olması güvenilirliği etkilemez bu tamamen fiyat politikası ve firmanın masraflarıyla, giderleriyle alakalı bir durumdur
Şöyle ki; Vatan Bilgisayar, Türkiye'nin en büyük Bilgisayar firmasıdır buna paralel olarak masrafları ve giderleri de büyüktür. Binlerce çalışanı var ve bu tarz durumlardan dolayı fiyatları biraz yüksek tutabiliyorlar fakat Sinerji'nin Üsküdar'da sadece bir ofisi ve deposu var o kadar
Arada ki farkı sen düşün artık. Bu yüzden Sinerji'de ürünler daha ucuz oluyor işte
Forumda Sinerji'den alışveriş yapan bir çok arkadaş var. Şikayet eden çok nadirdir

DDR4 meselesine gelince tamamen bütçene göre yorum yaptım. Güncellik önemli
Madem bütçeni 2000TL'ye yükselttin alabileceğin en iyi sistem, önerdiğim Skylake GTX950'li sistemdir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…