1500-1700 TL Oyun Sistemi Toplama

Hocam asla itibar etmemelisin ellerinde kalan ürünleri tabiri caizse sana kitlemeye çalışmışlar. Şahsen Vatan Bilgisayar müşterisi olsaydım bu öneriyi aldıktan sonra bir daha asla oradan alışveriş yapmazdım.

1) 2.000 TL bütçeye 4160-4170 alınır hatta DDR4 i3 6100 alırsın.
2) Anakartı yüksek tutup işlemciyi ve ekran kartını düşük tutmak hangi akla hizmettir?
3) Everest Kasa almayı düşünmüyorsun cidden değil mi?
4) CD-ROM veya RW kullanıma bağlı olarak alınmalıdır. İnternetten indirme yapan biriyse sürücüye ihtiyacın olmaz bence bu zamanda pek de gerek yok diye düşünüyorum.
ve 5) Alman gereken sistem:

Eki Görüntüle 121747
Hocam ddr3 leri yeni anlamaya başlıyordum 4 çıktı hiç kafam basmıyor bunlara :D
Güvenilir bir site de olabilir online alabilirim de hiç güvenmiyorum ya bu sitede fiyatları çok düşük ürünlerin.

Hocam ddr3 leri yeni anlamaya başlıyordum 4 çıktı hiç kafam basmıyor bunlara :D
Güvenilir bir site de olabilir online alabilirim de hiç güvenmiyorum ya bu sitede fiyatları çok düşük ürünlerin.

Dostum fiyatların düşük veya yüksek olması güvenilirliği etkilemez bu tamamen fiyat politikası ve firmanın masraflarıyla, giderleriyle alakalı bir durumdur :)
Şöyle ki; Vatan Bilgisayar, Türkiye'nin en büyük Bilgisayar firmasıdır buna paralel olarak masrafları ve giderleri de büyüktür. Binlerce çalışanı var ve bu tarz durumlardan dolayı fiyatları biraz yüksek tutabiliyorlar fakat Sinerji'nin Üsküdar'da sadece bir ofisi ve deposu var o kadar :)
Arada ki farkı sen düşün artık. Bu yüzden Sinerji'de ürünler daha ucuz oluyor işte (y)
Forumda Sinerji'den alışveriş yapan bir çok arkadaş var. Şikayet eden çok nadirdir (y)

DDR4 meselesine gelince tamamen bütçene göre yorum yaptım. Güncellik önemli :)
Madem bütçeni 2000TL'ye yükselttin alabileceğin en iyi sistem, önerdiğim Skylake GTX950'li sistemdir diye düşünüyorum;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı