1500-1800 TL Telefon Önerisi

Murat Durmuş

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2015
Mesajlar
176
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an dünyanın en kötü özelliklerine sahip olma yolunda ilerleyen Sony Xperia Miro'yu kullanıyorum. Bu rezil özelliklerine rağmen iki senedir beni kör topal götürüyor. Fakat bana artık yeni bir telefon lazım, belirttiğim fiyat aralığında önerirseniz sevinirim. Nexus 5X vardı aklımda vazgeçmeye başladım yavaş yavaş. Arka ve ön kamerası üzmeyen, şarjı 1 günü kurtaran, kronik sorunu olmayan bir telefon istiyorum. RAM'i de 3GB olursa sevinirim. G4 var aklımda şu sıralar. Asus Zenfone 2 gayet iyi bir telefon ama tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Önereceğiniz telefonu kullanıyor ya da çok iyi biliyor olmanız benim için önemli, önerirken detay verirseniz sevinirim. 4G'de desteklesin bi zahmet.:ROFL:
 
Gereksiz bir fotoğraf çekme tuşu var. Hiç hoş değil ve kalas gibi duruyor. Sony'nin telefonlarını beğenirim fakat o kalas hali beni uzak tutuyor kendisinden.
 
Nexus 5X'den neden vazgeçtin? Bende var şu an. Her zaman pure android'ci olmuşumdur. İnanılmaz hızlı ve smooth oluyor cihaz. RAM ve bataryası isteklerini karşılar bence.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı