1500-1800 TL Telefon Önerisi

Cihancan Gülcan

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. Telefonlar ile ilgili çok fazla bir bilgim yok ve telefon ile yapacağım pek bir şey olmayacak. Yani video izlemek, mesaj yazmak, internette dolaşmak gibi gayet sıradan işleri yapacak ve kitap, defter fotoğrafı çekebilecek bir telefon arıyorum. Ki galiba az önce hemen hemen bir telefonun yapabileceği bütün işleri saydım :D Ve telefonun iyi bir garantisinin/teknik servisinin olması da gayet önemli.

Gerçi ablam aldıracaksan iPhone 7 falan aldır diyor ama öyle bir şeye de gerek olduğunu pek fazla düşünmüyorum, bu konuda da acaba ablamı dinlemezsem çok fazla pişman olur muyum?

Şu an aklımda ASUS Zenfone 3 64 GB var ki o da bu ayki telefon önerileri arasındaydı ama sizlere bir danışayım, düşüncelerinizi alayım dedim.

Yazı bir az uzun oldu, bundan dolayı kusura bakmayın. Ve şimdiden düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı