1500-200 TL Arası Sistem Önerisi

Malik89

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar.

1500-2000 TL arası bir bütçem var. İntel tabanlı oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Pek fazla bilgim olmadıgı için sizlere danışayım istedim. Son güncel oyunları high ayarlarda oynatsın ve parçalar birbirlerine uyumlu olsun ekran kartı mümkünse HD çıkışlı olsun istiyorum. :) 1 aydır kafa patlatıyorum 2. el mi sıfır mı alsam diye. 2. el alacaktım. Öneri ile PC bulduk her şeyde anlaştık fakat arkadaş sagolsun satmaktan vazgeçti. Bende bu bana bir uyarı olsa gerek diye düşündüm ve sizlerin değerli düşüncelerine basvurmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Monitör dahil değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu bütçeye on numara bir sistem topladım. Harika bir sistem oldu. :)
qweqwda.png

eksen bilgisayar.JPG
Ben böyle bir sistem topladım r9 380 ekran kartı takıcam birde...İleriye yönelik ddr4 sistem olsun istedim ilerde en fazla işlemci konusunda dar boğaza girerim diye düşünüyorum...Artıları ve eksileri varsa söylemenizi rica ediyorum..Sonuç olarak lütfen yorumlayın :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı