1500-2000₺ Arası Sistem Toplama

valtmen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar benim 1500-2000₺ arası bir bütçem var. Bana bu bütçe ile güncel oyunları rahatlıkla kaldıracak bir sistem toplar mısnız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim 1500-2000₺ arası bir bütçem var. Bana bu bütçe ile güncel oyunları rahatlıkla kaldıracak bir sistem toplar mısnız ?
upload_2018-1-21_19-0-4.png

Bende itopya sitesinden PC Hocası kanalının toplamış olduğu bu sisteme bakmıştım ikisi arasında sadece işlemci farkı var. Sizce nasıl ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-01-22-23-16-59.png
    Screenshot_2018-01-22-23-16-59.png
    210,7 KB · Görüntüleme: 88
Bende itopya sitesinden PC Hocası kanalının toplamış olduğu bu sisteme bakmıştım ikisi arasında sadece işlemci farkı var. Sizce nasıl ?
Fiyatına değmediği kesin. Hocamızın önerdiği AMD sistemi alırsanız gelecekte yükseltme şansınız var. Attığınız Intel sistem geliştirmeye müsait değil.
Ben AMD sistemi öneririm.
Teşekkür ederim ama fiyat aralığını 1500 ' e sabitlemek istedim 1500 üstü biraz ağır geldi zaten gelecek yıl üniversiteye hazırlık falan olacak o yüzden fazla oyun oynamayacağım benim için o fiyat aralığında PUBG, CS:GO, GTA V gibi oyunları açacak sistem yeterli olacaktır . Eğer öyle bir sistem toplaya bilirseniz ? :D
Grafik ayarları benim için fark etmez low da olması bir sorun değil .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı