1500-2000 kalori arası beslenmeyle kilo verilir mi?

ahmetlik

Centipat
Daha fazla  
Kısa kesicem.
17 yaşında 117 kiloyum ve geçen gün diyetisyene gittim(devlet)durumumu anlattım kan tahlili filan verdim işte tahlillerde bir şey çıkmayınca diyetisyen 2000 kalorilik default bir liste verdi.
Bende kalori takip uygulamasıyla günlük 1500 2000 arası beslenmeye başladım.
Sizce bu düzenle ayda kaç kilo veririm.
(Not: Fiziksel aktivitem yok denecek kadar az.)

Size önerim, diyetisyen eşliğinde bir de spor salonuna yazılmanızdır. Spor ile Diyet listesini birlikte desteklediğinizde hızlıca istediğiniz kilo verme hedefine ulaşabilirsiniz. Üstelik sadece Diyet ile kilo vermeye çalışırsanız vücudunuzda kilo veriminden dolayı sarkmalar oluşacaktır. Spor sayesinde, vücudunuzun sıkılaşmasını sağlayabilir; Sarkmayı engelleyebilirsiniz. Artı olarak daha hızlı ve daha iyi bir verim elde edersiniz. Sadece yemeğinize dikkat ederek, eskisine göre bir değişkenlik gösteriyorsa bir ayda etkisini görmenizi sağlayacaktır. Kimileri; Aralıklı Oruç Tekniğini de Diyet rutinine dahil ederek, ayda on kiloya kadar verebiliyor. Siz Diyet + Spor ile desteklerseniz bu sonuca ulaşabileceğinize inanıyorum. Size önerim spor ile de kilo verme hedefinize destek vermenizdir. Önerimi dikkate alırsanız, gerçekten verimli sonuç elde edebilirsiniz. Kalori açığı oluşturmakta Spor desteği ile önemli bir noktaya değinmek demektir, unutmayın.

Kanka bende kilolu biriyim ve sana şu kadar söyleyeyim fiziksel aktivite olmadan olmuyor çok denedim ama olmadı. En azından 15 DK ile 45 DK arasında bir fiziksel aktivite eklersen güzel olur. Ama eğer süre 15 DK 20 DK gibi kısa süreler olacaksa bu aktivitelerin seni yorması gerekiyor. Ama tavsiyem 1500 cal ve 30 DK ve üstü fiziksel aktivite.

Kanka bende kilolu biriyim ve sana şu kadar söyleyeyim fiziksel aktivite olmadan olmuyor çok denedim ama olmadı. En azından 15 DK ile 45 DK arasında bir fiziksel aktivite eklersen güzel olur. Ama eğer süre 15 DK 20 DK gibi kısa süreler olacaksa bu aktivitelerin seni yorması gerekiyor. Ama tavsiyem 1500 cal ve 30 DK ve üstü fiziksel aktivite.
Şüphesiz haklısınız ve ben de spor salonuna yazılmayı denedim fakat ailem daha önceki olumsuz denemelerden dolayı izin vermedi.(1 ay sonra bırakmıştım ve normalden çok daha fazla yediğim için kilo da verememiştim

Telefondaki malum 30 günde kilo ver gibi uygulamaları denedin mi?İş görüyorlar mı?

Şüphesiz haklısınız ve ben de spor salonuna yazılmayı denedim fakat ailem daha önceki olumsuz denemelerden dolayı izin vermedi.(1 ay sonra bırakmıştım ve normalden çok daha fazla yediğim için kilo da verememiştim

Telefondaki malum 30 günde kilo ver gibi uygulamaları denedin mi?İş görüyorlar mı?
Şuan da Diyet listesine uyum sağladığınızı belirtmişsiniz. Geçmiş zamanda ise dikkat etmediğinizi belirtmişsiniz. Telefonda yer alan uygulamalar klasik ev egzersizlerini kapsıyor. Fitness Salonlarında soğuma hareketi olarak yer alan, en son yapılan hareketleri kapsıyor. Beklediğiniz gibi bir etkisi olmaz. Ağırlık vesaire, aletlerle çalışmanız gerekmekte. Bence hedefinizden emin olup, diyete de uyum sağlayacağınıza eminseniz bir spor salonuna yazılın. Aksi takdirde sadece sporun yeterli olmadığı gibi, sadece diyetin de yeterli gelmeyeceğini söylemek isterim. İkisini bir arada yaparak hedefinize kolayca ulaşabilmek asıl amacınız olsun.

Şuan da Diyet listesine uyum sağladığınızı belirtmişsiniz. Geçmiş zamanda ise dikkat etmediğinizi belirtmişsiniz. Telefonda yer alan uygulamalar klasik ev egzersizlerini kapsıyor. Fitness Salonlarında soğuma hareketi olarak yer alan, en son yapılan hareketleri kapsıyor. Beklediğiniz gibi bir etkisi olmaz. Ağırlık vesaire, aletlerle çalışmanız gerekmekte. Bence hedefinizden emin olup, diyete de uyum sağlayacağınıza eminseniz bir spor salonuna yazılın. Aksi takdirde sadece sporun yeterli olmadığı gibi, sadece diyetin de yeterli gelmeyeceğini söylemek isterim. İkisini bir arada yaparak hedefinize kolayca ulaşabilmek asıl amacınız olsun.
Tavsiyeleriniz için müteşekkirim.
Spor salonu ihtimalini deneyeceğim.
Eğer unutmazsam haftada bir editlerim.

Tavsiyeleriniz için müteşekkirim.
Spor salonu ihtimalini deneyeceğim.
Eğer unutmazsam haftada bir editlerim.

Hocam sadece dışarıda hafif tempolu koşu ve 1500-1200 cal arası diyet bile verdirir kilo.

İlk hafta editi: Anlık 114 kiloyum. Yani -3kg

İkinci hafta editi:Anlık 113.5 kiloyum.Yani -0.5

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı