1500-2000 TL Arası Telefon Önerisi?

@BERWAR @Sharpei Avcısı Geçen Avm de Sony Xperia Xz telefonunu gördüm ve kamerası inanılmaz derece de hoşuma gitti. Sizce kompakt olarak baktığımızda nasıl sizce? Sony zaten kamera konusunda çok iyi biliniyor. Sadece telefonunu dışı biraz kaba gibi daha iyi olabilirdi siz ne düşünüyorsunuz?
XZ zaten 2300TL civarı en iyi telefonlardan. Kompaktlık olarak o sivri köşeler biraz sıkıntı yaratabilir cepte. Kompakt sayılır bence.
 
Kesinlikle Note 5 tavsiye ederim . Döneminin en güçlü android işlemcisine sahiptir . 4 gb ram ve kusursuz arayüzü ile geçişler çok daha kolaylaştırılmış . Her ne kadar boyut olarak büyük olsa da inceliğiyle gayet zarif duruyor . Kaldı ki aradığınız kamera özelliği de çok iyi . Yok mu bunun hiç kusuru kardeşim ? Dersen tabii var . Bu seride hafıza kartı kullanılmıyor ben pek önemsemiyorum yetip artıyordu bile ama yoğun kullananlara sıkıntı . Ee her ne kadar yeterli olsa da batarya düzeyi note 4'e nazaran düşürülmüş durumda mAh değeri . Çok çok uzun süreli kullanımlarda 5.7 inçlik ekrana pek de dayanamayıp 1 günden tez vakitte tükendiği de oluyor . Ama akıllı telefonlarda var bu sıkıntı kaldı ki birçoğundan hala bu konuda da çok çok başarılı . Al al sen note 5 al .
 
@BERWAR Kardeşim ne alaka MP ye kanayım? Tam tersi kendim gidip inceledim dedim zaten yoksa Iphone 5 MP kamerası diğer marka telefonların 8 MP kameralarından daha iyi çekiyor bu Lens kalitesinden olabilecek birşey. Sadece Sony Fotoğraf Makinesi olarak da öncü bir marka sadece telefonlarına bunu yansıtamıyordu ama bu sefer yansıtmış.

@AsiRuh Dostum o da çok büyük ne bileyim tam karar veremedim ama ben zaten sene sonuna doğru almayı düşünüyorum belki uygun yeni modeller çıkar belki şuan belirlediğim birkaç telefon indirime girer.
 
Sony Xperia XZ, Samsung Galaxy Note 5 modelinden iyi. QHD olduğundan zaten şarjı XZ`den kötü olacaktır. 100mAh daha fazlası ile QHD karşılanmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı