1500-2000 TL ayakkabı önerisi

Plory

Centipat
Merhaba. 1500-2000 TL arası ayakkabı önerisi yapabilir misiniz? O kadar para vermeye gerek yok 500-1000 TL arası da aynı kalitede ayakkabılar var derseniz onları da önerebilirsiniz. 41 numara giyiyorum.

Nike'ın indirimlerine bir göz at istersen indirim vardı 1 saat önce baktığımda. Bana bir tık hala pahalı geliyor ama fiyatlar bu denli yüksekken düşünülebilir.

Nike'ın indirimlerine bir göz at istersen indirim vardı 1 saat önce baktığımda. Bana bir tık hala pahalı geliyor ama fiyatlar bu denli yüksekken düşünülebilir.

Hocam, Nike almayı düşünüyorum zaten şu an mükemmel indirimler var da arada kaldım, ondan sorayım dedim sitedeki bütün ayakkabılar neredeyse aynı fiyatta.

Hocam, çok teşekkürler. Crater remixayı beğendim ama aklımda şu da var sizce nasıl? Nike Go FlyEase Kolayca Giyilip Çıkarılabilen Ayakkabı. Nike TR rengi kötü diye aşırı indirim yapmışlar.

Hocam, çok teşekkürler. Crater remixayı beğendim ama aklımda şu da var sizce nasıl? Nike Go FlyEase Kolayca Giyilip Çıkarılabilen Ayakkabı. Nike TR rengi kötü diye aşırı indirim yapmışlar.
Her tarza uymaz gibi beğenemedim ben. Crater remixa öneririm, dayanıklı ayakkabı. Ama bir beden büyük almakta fayda var.

@Plory Hocam az önce bu ayakkabıyı aldım bakalım deneyeceğim. Siyahı ile beyazı arasında çok gidip geldim son kararım siyahtan yana oldu beyaz ayakkabı yeni almıştım. :D

@Plory hocam az önce bu ayakkabıyı aldım bakalım deneyeceğim. Siyahı ile beyazı arasında çok gidip geldim son kararım siyahtan yana oldu beyaz ayakkabı yeni almıştım. :D

Hayırlı olsun hocam, siyahı daha güzel iyi yapmışsınız. Numarası olsa ben de bunu alabilirdim. Daha almadım herhangi bir ayakkabı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı