Nike'ın indirimlerine bir göz at istersen indirim vardı 1 saat önce baktığımda. Bana bir tık hala pahalı geliyor ama fiyatlar bu denli yüksekken düşünülebilir.
![]()
Nike Reposto Siyah Spor Ayakkabı
Nike Reposto Siyah Spor Ayakkabı CZ5631-012 modelinin farklı renk ve bedenlerini FashFed'de keşfet!www.fashfed.com
![]()
Nike Revolution 6 Next Nature Erkek Siyah Spor Ayakkabı
Nike Revolution 6 Next Nature Erkek Siyah Spor Ayakkabı DC3728-001 modelinin farklı renk ve bedenlerini FashFed'de keşfet!www.fashfed.com
![]()
Nike Crater Remixa Erkek Beyaz Spor Ayakkabı
Nike Crater Remixa Erkek Beyaz Spor Ayakkabı DC6916-100 modelinin farklı renk ve bedenlerini FashFed'de keşfet!www.fashfed.com
![]()
Nike Wildhorse 7 Erkek Siyah Spor Ayakkabı
Nike Wildhorse 7 Erkek Siyah Spor Ayakkabı CZ1856-002 modelinin farklı renk ve bedenlerini FashFed'de keşfet!www.fashfed.com
Her tarza uymaz gibi beğenemedim ben. Crater remixa öneririm, dayanıklı ayakkabı. Ama bir beden büyük almakta fayda var.Hocam, çok teşekkürler. Crater remixayı beğendim ama aklımda şu da var sizce nasıl? Nike Go FlyEase Kolayca Giyilip Çıkarılabilen Ayakkabı. Nike TR rengi kötü diye aşırı indirim yapmışlar.
Her tarza uymaz gibi beğenemedim ben. Crater remixa öneririm, dayanıklı ayakkabı. Ama bir beden büyük almakta fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.