1500-2000 TL gamepad önerisi

NuriBerk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.
Güncel olarak bu fiyat bandında birkaç ürün buldum.
Gözümden kaçanları veya yabancı sitelerden daha uyguna bir gamepad varsa önerilerinizi bekliyorum.
PC ve çok nadir Android'de kullanacağım.
Ayrıyeten daha çok klavye ve mouse kullanacağım yani Gamepad'in daha düşük bir fiyatta olması önemli.
forza horizon 5 ve hikayeli oyunlarda kullanıcam

Bu ürünler ve önerilenlerdeki ürünler için bir kıyas yapabilir misiniz?
Şu şu sebepten ötürü bu ürün daha iyi gibi.
Kronikleri varsa nelerdir? Tüm detayları ile açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Açık konuşamm gerekirse gamepadler hakkında pek de bilgim yok bildiğiö markalarda değil zaten.
Mesaja baktığım için bos geçmeme manasında yazdım.
Hocam illa yazmanıza gerek yoktu aslında 😁
Herkese iyi sosyaller.
Güncel olarak bu fiyat bandında birkaç ürün buldum.
Gözümden kaçanları veya yabancı sitelerden daha uyguna bir gamepad varsa önerilerinizi bekliyorum.
PC ve çok nadir Android'de kullanacağım.
Ayrıyeten daha çok klavye ve mouse kullanacağım yani Gamepad'in daha düşük bir fiyatta olması önemli.
forza horizon 5 ve hikayeli oyunlarda kullanıcam

Bu ürünler ve önerilenlerdeki ürünler için bir kıyas yapabilir misiniz?
Şu şu sebepten ötürü bu ürün daha iyi gibi.
Kronikleri varsa nelerdir? Tüm detayları ile açıklarsanız sevinirim.
Fantech shooter 3 veya bigbig won gale hall tercihiniz olsun bunlar arasından. Gale hall combo alırsanız eğer şarj standı ve değişebilen uzunluklarda sticklerle de geliyor. Bence combo versiyonu mantıklı. PC uygulaması olduğundan ve bigbig won kollara dair her şeyi youtube üzerinden tutorial olarak gösterdiğinden bence gale hall combo.

Peki hocam tetik tuşlarının ve joyistiklerin ölü bölge miktarı nasıl.

Testlerden çok anlamam ama bu şekilde gözüküyor.
1752089639313.png

Hocam illa yazmanıza gerek yoktu aslında 😁

Fantech shooter 3 veya BIGBIG WON Gale Hall tercihiniz olsun bunlar arasından. Gale Hall combo alırsanız eğer şarj standı ve değişebilen uzunluklarda sticklerle de geliyor. Bence combo versiyonu mantıklı. PC uygulaması olduğundan ve BIGBIG WON kollara dair her şeyi YouTube üzerinden tutorial olarak gösterdiğinden bence Gale Hall combo.

Anladım hocam.
İnternet üzerinde forumlara baktığımda çok fazla bilgi karmaşası gördüm.
Kimisi 8BitDo daha iyi derken diğeri BIGBIG WON daha iyi diyor karar vermekte zorlanmıştım.
BIGBIG WON Aether nasıl peki hocam
Tasarımı ve ekranı bayağı cezbetmişti.

Ölü bölge göstermiyor malesef bu test hocam. Sadece sticklerin daire çizme yetisini gösteren bir test. Ölü bölge için 2 aşama var. Birisi iç ölü bölge diğeri de dış ölü bölge hem trigger hem de stickler için geçerli. İç ölü bölge harekete başlama mesafesinin uzunluğunu gösterir. Eliniz sticklere değdikten ne kadar sonra harekete başlıyor ona bakmanız lazım. Dış ölü bölge de kolu siz en dışa değdirmeden önce eğer ekranda en sona gelmiş gözüküyorsa var demektir. Triggerlar için de aynısı geçerli. Testi bu şekilde yapıp ölü bölge ne kadar söyleyebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı