Herkese iyi sosyaller.
Güncel olarak bu fiyat bandında birkaç ürün buldum.
Gözümden kaçanları veya yabancı sitelerden daha uyguna bir gamepad varsa önerilerinizi bekliyorum.
PC ve çok nadir Android'de kullanacağım.
Ayrıyeten daha çok klavye ve mouse kullanacağım yani Gamepad'in daha düşük bir fiyatta olması önemli.
forza horizon 5 ve hikayeli oyunlarda kullanıcam
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
www.n11.com
www.n11.com
Bu ürünler ve önerilenlerdeki ürünler için bir kıyas yapabilir misiniz?
Şu şu sebepten ötürü bu ürün daha iyi gibi.
Kronikleri varsa nelerdir? Tüm detayları ile açıklarsanız sevinirim.
Güncel olarak bu fiyat bandında birkaç ürün buldum.
Gözümden kaçanları veya yabancı sitelerden daha uyguna bir gamepad varsa önerilerinizi bekliyorum.
PC ve çok nadir Android'de kullanacağım.
Ayrıyeten daha çok klavye ve mouse kullanacağım yani Gamepad'in daha düşük bir fiyatta olması önemli.
forza horizon 5 ve hikayeli oyunlarda kullanıcam
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Machenike G1 Tri-mode Hall Effect Beyaz Gamepad Fiyatları ve Özellikleri
Machenike G1 Tri-mode Hall Effect Beyaz Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
8bitdo Ultimate 2c Kablosuz 2.4g Oyun Kolu Blueberry Koyu Mavi Fiyatları ve Özellikleri
8bitdo Ultimate 2c Kablosuz 2.4g Oyun Kolu Blueberry Koyu Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bu ürünler ve önerilenlerdeki ürünler için bir kıyas yapabilir misiniz?
Şu şu sebepten ötürü bu ürün daha iyi gibi.
Kronikleri varsa nelerdir? Tüm detayları ile açıklarsanız sevinirim.
Son düzenleme: