Herkese selam belirttiğim bütçe bandında gamepad arıyorum. Sadece FC ve NBA oynarım. Alttaki modellerden ya da farklı olarak ne önerirsiniz?
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
En kısa zaman içinde sipariş vereceğim. Önerileri bekliyorum.
logitech F710 2.4GHz Kablosuz Gamepad 940-000142 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Genel Markalar Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (BLUETOOTH VE 2.4 GHZ) Gamepad - Siyah - KNA-19 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (BLUETOOTH VE 2.4 GHZ) Gamepad - Siyah - KNA-19 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SECUZİ LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick - Fiyatı, Yorumları
SECUZİ LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HyperX Clutch Gladiate Kablolu Xbox Oyun Kumandası - Fiyatı, Yorumları
HyperX Clutch Gladiate Kablolu Xbox Oyun Kumandası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Rampage Hydra Android/pc Uyumlu Kablosuz(BLUETOOTH & 2.4 GHZ) Oyun Kolu gamepad - beyaz - Fiyatı, Yorumları
Rampage Hydra Android/pc Uyumlu Kablosuz(BLUETOOTH & 2.4 GHZ) Oyun Kolu gamepad - beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
En kısa zaman içinde sipariş vereceğim. Önerileri bekliyorum.