1500-2000 TL LoL için monitör dahil sistem toplama

Ömer Can UZ

Hectopat
Daha fazla  
Yüksek FPS'de ve görüntü kalitesinde, LoL (League of Legends) oyunu oynamak istiyorum. Bilgisayar power kabloları, VGA, klavye, mouse vs. mevcut. 1500-2000 TL ye 80-90 FPS ve üstü FPS alabileceğim bilgisayar toplamak istiyorum. Benim için soyut olarak toplayabilir misiniz? Buradaki bize yakın olan bilgisayarcılar beceri ve toplama açısından yetenekliler ama seçimlerinin uyumsuz olduğu tanısındayım. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum teşekkürler. Ürünlerin linklerini de atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem işinizi görecektir:
Screenshot_2017-10-01-18-57-56-1.png

Teknobiyotik Akıllı PC Sihirbazı ile toplanmıştır.

1080p çözünürlük ve Ultra ayarlarda 90FPS üstü verir sanırım.

@Jira @Frosa

1080p çözünürlük ve Ultra ayarlarda 90FPS üstü verir sanırım.

@Jira @Frosa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu pc lol oynamam için yeterli olur mu? oyun testi yapmış ancak diğer oyunlar hakkında bilgim olmadığı için lole kıyasla nasıl performans olur bilmiyorum..

AMD A8 7650-K
8 GB 2400 MHZ RAM
ASUS A68 HM-K
1 TB HDD + FRISBY KASA
ben bu sistemi vatandan 1340 tlye aldım LoL'de Ultra 100 fps oynayabiliyorum ara ara 60 80 lere düşüyor ara ara 120 ye çıkıyor ben 60 a sabitledim eğer alacaksan bu tip bir sistem alabilirsin.

@Ömer Can UZ Attığınız o videoda sistem 2000₺. İçinde monitör yok. Siz monitör dahil demiştiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı