berkschte
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Ellerim 17 cm uzunluğunda ve 10 cm genişliğinde. Aktif olarak Razer Orochi V2 kullanıyorum. Pilli olmasından ve kırık olmasından dolayı yeni mouse bakıyorum. Claw-palm arası bir tutuşum var. Renk olarak da siyah ve beyaz dışı olursa daha güzel olur. Hz değeri önemli değil, işlemcimin 2K üstu kaldırabileceğiniz düşünmüyorum.
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
wraithesports.com

MCHOSE A5 Ultra Blue Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.

https://www.teknostore.com/aula-sc680-26000dpi-7-tuslu-kablosuz-optik-gaming-oyuncu-mouse-pembe-4926

Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...