1500-2000 TL mouse önerisi

Bütçe
1500-2000 TL

berkschte

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ellerim 17 cm uzunluğunda ve 10 cm genişliğinde. Aktif olarak Razer Orochi V2 kullanıyorum. Pilli olmasından ve kırık olmasından dolayı yeni mouse bakıyorum. Claw-palm arası bir tutuşum var. Renk olarak da siyah ve beyaz dışı olursa daha güzel olur. Hz değeri önemli değil, işlemcimin 2K üstu kaldırabileceğiniz düşünmüyorum.

Bu üçü arasında sıralama yaparsak nasıl bir sıralama olur?

A5 Ultra sadece Hz açısından avantajlı, bu da kullandığın işlemciyle ilgili bir durum. Eğer "Ben keyif için oynuyorum" diyorsan, Fantech al geç. Ama "Hz benim için önemli" diyorsan, A5 Ultra’yı tercih etmen daha mantıklı olur. Teknik olarak ikisi de benzer özelliklere sahip, fakat Fantech Nordic MCU ile geliyor. Benim kişisel sıralamam ise Fantech, Mchose A5 Ultra, Darmoshark ve son olarak Aula şeklinde olurdu.

A5 Ultra sadece Hz açısından avantajlı, bu da kullandığın işlemciyle ilgili bir durum. Eğer "ben keyif için oynuyorum" diyorsan, Fantech al geç. Ama "Hz benim için önemli" diyorsan, A5 Ultra'yı tercih etmen daha mantıklı olur. Teknik olarak ikisi de benzer özelliklere sahip, fakat Fantech nordic mcu ile geliyor. Benim kişisel sıralamam ise Fantech, MCHOSE A5 Ultra, Darmoshark ve son olarak Aula şeklinde olurdu.

Aula DarmosharK'den iyi.

A5 Ultra sadece Hz açısından avantajlı, bu da kullandığın işlemciyle ilgili bir durum. Eğer "ben keyif için oynuyorum" diyorsan, Fantech al geç. Ama "Hz benim için önemli" diyorsan, A5 Ultra'yı tercih etmen daha mantıklı olur. Teknik olarak ikisi de benzer özelliklere sahip, fakat Fantech nordic mcu ile geliyor. Benim kişisel sıralamam ise Fantech, MCHOSE A5 Ultra, Darmoshark ve son olarak Aula şeklinde olurdu.

İşlemcim i5 10500H bence 4K Hz kaldırabileceğini düşünmüyorum. O kadar ciddi oynamıyorum Helios II şu an daha mantıklı keşke siyah dışı rengide olsaymış.

Aula DarmosharK'den iyi.
Değil aula'da bağlantı kopma sorunları yaşadım. Zamanında FuryLevel Z1 içinde aynı şey söyleniyordu fakat sonradan kronik bağlantı sorunları çıktı ortaya.

İşlemcim i5 10500H bence 4K Hz kaldırabileceğini düşünmüyorum. O kadar ciddi oynamıyorum Helios II şu an daha mantıklı keşke siyah dışı rengide olsaymış.
Hocam, 5600X işlemcide bile 4000 Hz sınır, kaldı ki sizin işlemciniz laptop işlemcisi. Bence Fantech alın.

Değil Aula'da bağlantı kopma sorunları yaşadım. Zamanında Furylevel Z1 içinde aynı şey söyleniyordu fakat sonradan kronik bağlantı sorunları çıktı ortaya.

Hocam, 5600X işlemcide bile 4000 Hz sınır, kaldı ki sizin işlemciniz laptop işlemcisi. Bence Fantech alın.

Darmoshark da da kopma sorunları var. Aula da daha kötü yorum görmedim şu anlık daha iyi.

Değil Aula'da bağlantı kopma sorunları yaşadım. Zamanında Furylevel Z1 içinde aynı şey söyleniyordu fakat sonradan kronik bağlantı sorunları çıktı ortaya.

Bencede hocam. Konudan alakasız ama Helios II için grip tape var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı