1500-2000 TL PC Önerisi

berkayfb1999

Kilopat
Katılım
21 Nisan 2013
Mesajlar
10
Evet başlıkta da belirttiğim gibi yeni PC istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle ; yeni bir bilgisayar mı alıyım yoksa kendim mi malzemeleri toplayıp hazırlayayım ?

♦ Fiyat Aralığı 1.500--2.000 TL
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye-mouse, hoparlör bunlar dahil değil. Sadece monitör sıkıntım var ama o da PC'yi topladıktan sonra yani şimdilik kasa ve kasa içi. PCyi toplamak daha masraflı değil mi satın almaya göre ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır PC'ler genelde şişirme oluyor. İşlemci iyi ama ekran kartı cacık olur ve kasayı temizlemek için bile açamazsın, garanti dışı kalır. Toplama da istediğin bileşeni seçersin kasanı da istediğin gibi açar kurcalarsın. Tabi daha uygun fiyata daha iyi PC toplarsın.
 
klavye-mouse, hoparlör BUNLAR DAHİL DEĞİL SADECE MONTİÖR SIKINTIM VAR AMA ODA PCYİ TOPLADIKTAN SONRA YANİ ŞİMDİLİK KASA VE KASA İÇİ

- - - Güncellendi - - -

PCyi toplamak daha masraflı değilmi satın almaya göre ?

Hayır değil. PC toplamak hazır PC almaktan daha ucuz ve daha performanslı olur. Örneğin Casper hazır bir bilgisayar satıyor. İçine İ7 3770 koyuyor fakat ekran kartını GT630 koyuyor sonrada bu bilgisayara oyun bilgisayarı diyor. Fiyatı da 2000 TL'den aşağı olmuyor. Sen 2000 TL'ye hazır bilgisayardan kat kat daha iyi bir bilgisayar toplarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı