1500 -2000 TL'ye sessiz TKL mekanik klavye önerisi

Bütçe
1500-2500
Harflerin aşağıda durması daha iyi, göz hizasında oluyor. Çok daha rahat. G75 Pro ile yazıyorum, öneririm.

Benim şu anki klavyemdeki bazı RGB'ler bozuldu + tus takimindaki bazi tuşlar kırıldı. Klavyede kullanilmayan tuslar ile degistirdim. Ama simdi bunda RGB bozulur mu bilmiyorum ama bozulursa göremeyeceğiz tuşu.

Bu attiginiz linkteki turkce Q mu peki hocam?

Hayır, G75 Pro da, V87 de Türkçe değil. Çünkü markalar yurt dışı. İngilizce klavyenin tek farkı ğ ş gibi harflerin amblemi yok. Bence çok takılınacak bir şey değil, Türkçe olsun diye kalitesiz bir şey alma.

Hayır, G75 Pro da, V87 de Türkçe değil. Çünkü markalar yurt dışı. İngilizce klavyenin tek farkı ğ ş gibi harflerin amblemi yok. Bence çok takılınacak bir şey değil, Türkçe olsun diye kalitesiz bir şey alma.

Türkçe olarak bu var, https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r65-phantom-rgb-turkce-kablolu-gaming-klavye-p-55095

Hocam şimdi benlik sorun yok fakat evdeki herkes bilgisayarı kullanacağı Türkçe olsa daha iyiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı