1500-2000TL mouse önerisi

Siyah değil ama, G75 Pro var. MCHOSE G75 Pro ve MCHOSE A5 Ultra ikilisini tavsiye ederim. İyzico cashback olayını unutma. 500 TL cashback alırsın.

Maalesef hocam cashbackten yararlanamıyorum bu gece bitiyor ben daha elimdeki mouse ve klavyeyi çıkartmadım. Bir de diğer bileşenler siyah olduğu için mouse ve klavye beyaz olursa sırıtır diye düşünüyorum. Bu yüzden siyah bakıyorum.

Maalesef hocam cashbackten yararlanamıyorum bu gece bitiyor ben daha elimdeki mouse ve klavyeyi çıkartmadım. Bir de diğer bileşenler siyah olduğu için mouse ve klavye beyaz olursa sırıtır diye düşünüyorum. Bu yüzden siyah bakıyorum.

Anladım hocam rk R75 öneririm simsiyah değil ama.

R65 yazim hissiyatı olarak daha iyi hocam. Bu butcedeki manyetik klavyeler cok iyi degil maalesef. Buna bakabilirsiniz ekstra.

R65 yazim hissiyatı olarak daha iyi hocam. Bu butcedeki manyetik klavyeler cok iyi degil maalesef. Buna bakabilirsiniz ekstra.

Pembe tüm olayı bozmuş bunun haricinde de daha çıkmaz galiba klavye bu bütçede.

MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) şu anlık bunu almayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ice blue manyetik switch hocam alacaginiz ürün ona bakın.

Sesi güzelmiş tok geliyor. Pek ses farkı yok gibi zaten kulaklık takıyorum sorun değil hocam. Teşekkür ederim herkese yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı