1500-2000TL mouse önerisi

Mad r malzeme kalitesi olarak yerlerde hocam onermem. M3 Pro Max iyi ama palm icin uygun. M3s Max attigim claw icin. Ikisi arasinda shape farki var zaten sadece.

M3 Pro Max alsam sorun yaşar mıyım tutuş konusunda? Kullandığım hiçbir mouse ta tutuşa dikkat etmedim ama claw-palm arası bir şey tutuyorum. M3S te o yeşil renkler tüm karizmayı bozuyor.

M3 Pro Max alsam sorun yaşar mıyım tutuş konusunda? Kullandığım hiçbir mouse ta tutuşa dikkat etmedim ama claw-palm arası bir şey tutuyorum. M3S te o yeşil renkler tüm karizmayı bozuyor.
Buyuk mouse hocam m3 pro max. M3s max almaniz daha iyi olur.

Şu anki farem ile arasında 1cm var bendeki 1cm daha kısa. Görüntüye önem veriyorum hocam bu yüzden m3s Max pek benlik değil.

VGN Dragonfly Wireless Mouse Bununda malzeme kalitesi kötü mü?

Alinmaz hocam fiyati ederine gore cok fazla. Hem 2500tl hem 4k hz hemde dongle yok.

Bunada bakabilirsiniz hocam. Claw icin uygun.
Screenshot_20250331_215950_Chrome.jpg

Alinmaz hocam fiyati ederine gore cok fazla. Hem 2500TL hem 4K Hz hem de dongle yok.

Şu an klavye mouse değişeceğim mouse A5 Ultra alsam beyaz bir klavye alsam mouse pad falan siyah ondan sırıtır diye korkuyorum.

Bunada bakabilirsiniz hocam. Claw icin uygun.Eki Görüntüle 2458591

Bende tam buna bakıyordum hocam. İyi bir mouse mu? Dongle geliyor mu içinde?

Geliyor hocam. Iyi bir mouse F/P olarak ozellikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bunu alacağım bir sıkıntı olmazsa.

Klavye konusu açmıştım hatta aklımda bir klavye var fakat F tuşları olmadığı için sıkıntı çeker miyim diye düşünüyorum.

Bu fiyat civarlarında siyah renkli F tuşlarını içeren bir klavye var mıdır? Pek sanmıyorum ama bir sorayım dedim hocam sizi de fazla yordum kusura bakmayın. İnsan kendisi alınca daha bir soru sorası geliyor kafamdaki sorular bir bitmiyor.

Klavye konusu açmıştım hatta aklımda bir klavye var fakat F tuşları olmadığı için sıkıntı çeker miyim diye düşünüyorum.

Bu fiyat civarlarında siyah renkli F tuşlarını içeren bir klavye var mıdır? Pek sanmıyorum ama bir sorayım dedim hocam sizi de fazla yordum kusura bakmayın. İnsan kendisi alınca daha bir soru sorası geliyor kafamdaki sorular bir bitmiyor.
Sorun yok hocam 😅. Baska siyah klavye bildigim yok en azindan stoklarda. Siyaha yakın şu var:

Siyah değil ama, G75 Pro var. MCHOSE G75 Pro ve MCHOSE A5 Ultra ikilisini tavsiye ederim. İyzico cashback olayını unutma. 500 TL cashback alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı