YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
Siyah değil ama, G75 Pro var. MCHOSE G75 Pro ve MCHOSE A5 Ultra ikilisini tavsiye ederim. İyzico cashback olayını unutma. 500 TL cashback alırsın.
Maalesef hocam cashbackten yararlanamıyorum bu gece bitiyor ben daha elimdeki mouse ve klavyeyi çıkartmadım. Bir de diğer bileşenler siyah olduğu için mouse ve klavye beyaz olursa sırıtır diye düşünüyorum. Bu yüzden siyah bakıyorum.
Anladım hocam rk R75 öneririm simsiyah değil ama.
%75 olanın siyah rengi yok herhalde stoklarda ya da ben bulamadım %65'i var.
R65 yazim hissiyatı olarak daha iyi hocam. Bu butcedeki manyetik klavyeler cok iyi degil maalesef. Buna bakabilirsiniz ekstra.%75 olanın siyah rengi yok herhalde stoklarda ya da ben bulamadım %65'i var.
R65 yazim hissiyatı olarak daha iyi hocam. Bu butcedeki manyetik klavyeler cok iyi degil maalesef. Buna bakabilirsiniz ekstra.
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
Baska yok hocam maalesef. Bu klavye iyidir uzmez. Oldukca F/P.Pembe tüm olayı bozmuş bunun haricinde de daha çıkmaz galiba klavye bu bütçede.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) şu anlık bunu almayı düşünüyorum.
Baska yok hocam maalesef. Bu klavye iyidir uzmez. Oldukca F/P.
Sesi güzelmiş tok geliyor. Pek ses farkı yok gibi zaten kulaklık takıyorum sorun değil hocam. Teşekkür ederim herkese yardımlarınız için.
Ice blue manyetik switch hocam alacaginiz ürün ona bakın.