1500-3000 TL klavye önerisi

AliSmnl

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
İşsizim
Günaydın, 1500-3000 TL arası Türkçe karakterli mekanik klavye almak istiyorum. Çok sesli bir switch istemiyorum, kronik sorunsuz, marka olarak bilinen ve yurtiçinde satılan bir klavye lazım. Multimedya olursa güzel olur bir de bilek desteksiz kullanmaya alışığım. Programı da kullanılabilir olması gerekiyor. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öneriniz için teşekkürler hocam, en iyisi ben aramaya devam edeyim.

Bunlar arasından hangisini önerirsiniz veya başka seçenekler var mıdır bilindik markalardan?

Son düzenleme:
Türkçe karakter şartsa EK75 RT alıp Türkçe keycap alabilirsiniz. @MuratTheFounder
Attığım Dareu Ek75 RT'yi almak istemezseniz bunu alın.

Türkçe karakter şartsa EK75 RT alıp Türkçe keycap alabilirsiniz. @MuratTheFounder

Attığım Dareu Ek75 RT'yi almak istemezseniz bunu alın.
En iyisi EK75 RT.

Attığım dareu EK75 RT'yi almak istemezseniz bunu alın.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Türkçe klavye gerekiyor da bana Apex Pro mini ile Apex 9 mini çok farkı var mı?

En iyisi EK75 RT.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler, Türkçe karakter bana şart günlük çok kullandığım için sıkıntı çıkarabilir.

Düzenleme: Hocam tuş takımı atmışsınız görmedim başta kusura bakmayın. Ben direkt Türkçe karakterli klavye arıyorum. Programı da olursa süper olur vallahi.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Türkçe klavye gerekiyor da bana Apex Pro mini ile Apex 9 mini çok farkı var mı?
Hocam belirtiyim Apex 9 ile Apex Pro mini klavyelerin ikisi de Türkçe değil diye biliyorum.

Hocam belirtiyim Apex 9 ile Apex Pro mini klavyelerin ikisi de Türkçe değil diye biliyorum.

Evet hocam doğru söylüyorsunuz Türkçe değilmiş.

Merhaba, biraz araştırma yaptıktan sonra dareu almaya karar verdim. EK75 ve EK871GTR arasında kaldım. RGB tek renk ve programlanabilir olduğu için EK871GTR daha ağır basıyor fakat Anti-Ghosting var mı yok mu emin olamadım. Bir de EK871GTR alırsam çok sesli olmasını istemediğimden hangi switchi tercih etmeliyim ve nedeni? Sizleri her klavye önerisinde gördüm hep bu klavyeleri öneriyorsunuz @Hyperciaa @MuratTheFounder. Bu klavyeler hakkında bilginiz olduğunu düşünerekten sizi etiketledim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de yay sesi geliyor mu acaba ikisinde?

Son düzenleme:
Evet hocam doğru söylüyorsunuz Türkçe değilmiş.

Merhaba, biraz araştırma yaptıktan sonra dareu almaya karar verdim. EK75 ve EK871GTR arasında kaldım. RGB tek renk ve programlanabilir olduğu için EK871GTR daha ağır basıyor fakat Anti-Ghosting var mı yok mu emin olamadım. Bir de EK871GTR alırsam çok sesli olmasını istemediğimden hangi switchi tercih etmeliyim ve nedeni? Sizleri her klavye önerisinde gördüm hep bu klavyeleri öneriyorsunuz @Hyperciaa @MuratTheFounder. Bu klavyeler hakkında bilginiz olduğunu düşünerekten sizi etiketledim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir de yay sesi geliyor mu acaba ikisinde?
Yay sesi geleceğini sanmam belki 1-2 switchte olabilir. Anti-ghosting çoğu mekanik switchte var onu çok düşünmenize gerek yok. Çok ses çıkmamasını istiyorsanız red switch tercih edebilirsiniz Linear switch olduğu için daha az ses çıkarır. Ek75 hot-swap değil diye biliyorum Ek871GTR tercih edebilirsiniz.

Yay sesi geleceğini sanmam belki 1-2 switchte olabilir. Anti-Ghosting çoğu mekanik switchte var onu çok düşünmenize gerek yok. Çok ses çıkmamasını istiyorsanız red switch tercih edebilirsiniz linear switch olduğu için daha az ses çıkarır. EK75 hot-swap değil diye biliyorum EK871GTR tercih edebilirsiniz.

Teşekkür ederim, connectgame'den alınca garanti yokmuş gibi davranmam gerekecek galiba müşteri hizmetleri sıkıntılıymış sanırım doğru mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı