1500-3000 TL klavye önerisi

theidea1234

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, klavye konusuna pek hakim değilim bundan önce blue switch Gamepower kullandım 2 sene boyunca fakat dün bozuldu, bende idarelik compact bir klavye aldım fakat çoğu tuş yok ve küçüklüğüne alışık değilim. Tam boyutlarda güzel bir red veya mavi switch RGB klavye önerebilir misiniz? Bütçe 1500 - 3000 arası.

Merhaba arkadaşlar, klavye konusuna pek hakim değilim bundan önce blue switch Gamepower kullandım 2 sene boyunca fakat dün bozuldu, bende idarelik compact bir klavye aldım fakat çoğu tuş yok ve küçüklüğüne alışık değilim. Tam boyutlarda güzel bir red veya mavi switch RGB klavye önerebilir misiniz? Bütçe 1500 - 3000 arası.

Şu an Ajazz AK992 RGB'siz ve düz beyaz modelini kullanıyorum RGB istiyormuşsun Amazon'da bu Amazon.com.tr buldum RGB'li ve renkleride çok güzelmiş renk zevklerini bilmiyorum farklı modellerinede bakabilirsin ama bazılarında aydınlatmasız yazıyor ona dikkat et kuzenim RGB diye almıştı RGB'siz geldi bir daha baktığımızda aydınlatmasız yazdığını fark ettik o yüzden uyarı geçmek istedim. Klavyedende çok memnunum hiçbir sıkıntısı göremedim Bluetooth USB kablolu olarak kullanılabiliyor switch tercihini de ya red ya da brown'dan yap bu attığım link teki red switch blue hem çok ses çıkarıyor hem de oyunlarda red switch e göre performansı daha düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı