1500-3000 TL kontrolcü önerisi

Yani şarjı uzun süre gidiyor diyebilirim. Her gün en az 1-1 buçuk saat kadar kullanırım. Yaklaşık 35-40 saat gittiğini söyleyebilirim. Tabii işim bittiğinde controller'ı açık bırakmıyorum hiç. Gamepad wireless yolu ile bağlanabiliyor(zaten kablosuz bir gamepad ve kutu içinde kablo gelmiyor, bazen pil de gelmeyebiliyor benim aldığımda vardı). Bağlamak için bluetooth adaptörü veya anakartınızda bluetooth özelliği olması gerekiyor. Ayrıca gamepad'e güncelleme yapmak için kablo ile bağlanmanız gerekiyor. Bağladığın kabloda veri/data aktarımı olması yeterli. Ben kendi içinde gelen pilleri bitirdikten sonra şarj olabilir piller aldım ve onlarla devam ediyorum. Şunu da hatırlatmam gerek gamepad kablo ile bağlanabiliyor olsa bile içindeki piller veya cihazın kendisi şarj olmuyor. Sadece gecikmesiz bir bağlantı yapma işlemini görüyor. Ayrıca kablo ile takıp bağladığınızda içinde pil de olması gerekiyor. Başka merak ettiğin bir şey varsa seve seve cevaplarım.
bluetooth onerin varmı anakartımda yok sanırım bluetooth ozelligi b660mk d4 kulanıyorum birde kablonun type c olması mı gerekiyor?
 
bluetooth onerin varmı anakartımda yok sanırım bluetooth ozelligi b660mk d4 kulanıyorum birde kablonun type c olması mı gerekiyor?
Bluetooth önerim maalesef yok çünkü anakartımda var benim ve evet bir ucu type-c bir ucu usb girişi. Ben telefon şarj ettiğim kabloyu kullanıyorum veri aktarımı da yapabildiği için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı