İncehesap Gaming Gecesi etkinliği bu akşam, beklerseniz güzel bir monitör alma şansınız olabilir. Dediğiniz fiyat aralığında bir monitör olursa değerlendirip size dönerim.
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
IPS panel, hoparlörlü (Hoparlör tatmin edici diyebilirim), sabit standlı
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
TUF olanın pivot özelliği var. Ben olsam TUF olanı alırdım.
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
TUF olanın pivot özelliği var. Ben olsam TUF olanı alırdım.
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
IPS panel, hoparlörlü (Hoparlör tatmin edici diyebilirim), sabit standlı
HDR, piksel yoğunluğu, " (İnch) başta olmak üzere birçok özelliğin birleşmesi...
Efe Bey, tabiki önerebilirsiniz ama sizce 1500TL öneriye bu önerilebilir mi (Taş çatlasın 2K lık monitör önerilir. Bence troll yapmak istediniz )
@Fernando Muslera Bey, yanıltıcı veya yanlış bilgilendirme gerekçesi ile ceza alabilirsiniz. Lütfen tekrarlamayın.
İncehesap Gaming Gecesi etkinliği bu akşam, beklerseniz güzel bir monitör alma şansınız olabilir. Dediğiniz fiyat aralığında bir monitör olursa değerlendirip size dönerim.