1500 ₺ Sistem Toplama

ASUS ROG STRIX Radeon Rx 470 8GB OC Edition:https://www.amazon.com/ASUS-STRIX-Radeon-Graphics-STRIX-RX470-O8G-GAMING/dp/B01M2A4D4R/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1482068823&sr=8-2&keywords=rx+470+8gb
ASUS Dual-Fan Radeon Rx 480 4GB OC Edition:Amazon.com: ASUS Dual-Fan Radeon Rx 480 4GB OC Edition AMD Gaming Graphics Card with DP 1.4 HDMI 2.0 (DUAL-RX480-O4G): Computers & Accessories
Aynen aralarında pek bir fiyat farkı da göremedim. Tavsiye için çok teşekkür ederimm.. Son sistem hali budur. 2475₺ yapıyor. 1500₺ dedik yine koptuk gittik. Alacağız artık. Sonuçta niyetine girdik. Tavsiye için çok teşekkürler..Eki Görüntüle 205513
Eğer k ibaresi olan bir işlemci almayacaksanız Z170 serisi bir anakart gereksiz olur. B150 veya H170 serisi bir anakart alınabilir.

fdsfsdf.PNG

Çok geç alındı artık :) Tavsiye için çok çok teşekkürler. Tam olarak 2690₺ falan ödeme yaptım. Bu arada Türkiye'deki fiyatlar tam olarak böyle..
adasd.PNG

Yurt dışından getirmeseydin keşke. Gümrüğe takılacak diye dusunuyorum. Vergileriyle beraber türkiye fiyatını bulur o. Neyse hayırlı olsun nice oyunlara :).

Yurt dışından getirmeseydin keşke. Gümrüğe takılacak diye dusunuyorum. Vergileriyle beraber türkiye fiyatını bulur o. Neyse hayırlı olsun nice oyunlara :).
AmazonGlobal Priority Shipping kullanıyorum ve 486₺ Import Fees Deposit tarafımdan alındı. Bugüne kadar 1 ürün bile takılmadı. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Toplam fiyatı soruyorsanız da oda burada :) Ve bu para zaman zaman iade olabiliyor :)
Ekran Alıntısı.PNGdadasd.PNG

Eskidendi o arkadaşlar. Artık gümrük vergisini önceden tahsil edip sizi hiç uğraştırmıyorlar. Velev ki zaten gümrüğü takılmamışsa önceden tahsil edilen ücret geri ödeniyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı