1500₺ telefon önerisi

Eskide kaldı o stabil Iphone(çok eski bir model). Şimdi aynı bütçede Android telefonlar fazlasını yapabiliyor. Ha kamera olarak derseniz haklısınız hala çok önde ama son güncellemesini bu sene alacak olan bir model önermek hata olur.
 
GM 9 PRO öneririm. 4 GB RAM 64 GB hafızası var. İşlemci ve CPU: Qualcomm Snapdragon 660. Oyun, sörf, Kamera, Video açısından gayet stabil. Android 10 sürümü de gelecek. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Hiç bir kasma,donma, herhangi bir sorun yaşatmadı, yaşamadım. çoğu kişi GM yi çöp diye tanımlar, Fakat "Android" sistemini bilinçsiz olarak kullananlar böyle der :)
 
A20 diyorum ben. Aşırı performanslı bir telefonu o fiyat bandında aramak mantıksız. Aynı bütçeye sahibim. A20 kendi ailesindeki modellerden daha iyi de pil performansı sergiliyor. Ekranı göz yormaz.
 
A20 diyorum ben. Aşırı performanslı bir telefonu o fiyat bandında aramak mantıksız. Aynı bütçeye sahibim. A20 kendi ailesindeki modellerden daha iyi de pil performansı sergiliyor. Ekranı göz yormaz.
A20den oyun performansı beklenmez. Ayrıca donanımı 2-3 senede gelecek sistem ve uygulama güncellemelerini taşımaz. A50 alınabiliyorken neden A20 alınsın?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı