1500 TL 1 ms 144 Hz Monitör Önerisi

Yukarıdaki monitörler gerçek 1MS değil mi? Bir de siz alacak olsanız hangi modeli alırdınız?
Viewsonic Elite'yi alırdım. En iyisi o. Birde 4MS olması sizi niye korkutuyor ? 1MS ile 4 MS'yi hissetmezsin bile. Gözüne zararda vermez.

ViewSonic'de DP kablosu kullanırsanız G-SYNC direkt açık geliyor. Renk gamutu vs. de gayet iyi.

Asla James Donkey'in monitörlerine güvenmeyin. Markayı eleştirmek gibi olacak ama böyle ürünleri cidden berbat. Asla önerilmemesi lazım.

hocam tavsiyem budur isterseniz
Bu linke giderek siz kendinizde seçebilirsiniz.

Asus En İyisi Diyebilirim Size Ayrıca Şuanki Bilgisayarınızda Aldığınız FPS Gayet İyi Yani Bu İşi Boşverin.​
160 FPS alıyorken 60 hertz oyun oynamak bana koyuyor açıkçası. Yorum için teşekkürler.

Viewsonic Elite'yi alırdım. En iyisi o. Birde 4MS olması sizi niye korkutuyor ? 1MS ile 4 MS'yi hissetmezsin bile. Gözüne zararda vermez.
İnternetten ürün yorumlarına baktığımda bunun bir şekilde insanları rahatsız ettiğini fark ettim, elbette insan gözü bunu fark edemez ama neden 4MS? Bu konuda çok kararsız kaldım.

ASUS'u kötü görüyosanız ikinci olarak size HP'yi öneriyorum Games. HP yazarak tüm monitörlerine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…