1500 TL 1 ms 144 Hz Monitör Önerisi

hocam tavsiyem budur isterseniz
Bu linke giderek siz kendinizde seçebilirsiniz.
@RootTR hocam bu monitörde TN panel. Bunu unutmayın. Bence View ve Asus'a bakın.
 
Peki 27 inch olan bir versiyonu var mı bunların? 1800 TL civarında verebilirim. Aslında linkteki monitör bu özelliklere uyuyor. Alınabilir mi tam emin değilim sadece. ViewSonic ve ASUS kafama yattı ancak bu ürün hakkında da bir yorum yapabilir misiniz?

Hocam bence 27 inç almayın, pikselleri sayarsınız. En mantıklısı 21.5 veya 24.
 
Şu an kafamı karıştıran şey her kafadan bir öneri çıkması, kimi asus kimi de ViewSonic öneriyor, ikisi de güvenilir markalar bana kalırsa, ikisi de beni pişman etmez elbette, yine de ürünü aldıktan sonra kafamda "Keşke B markasını alsaydım" gibi bir soru işareti kalmasını istemiyorum. Acer ve Casper markaları beni çok tedirgin ediyor, hatta Casper markasından hiç bir şey almam diyebilirim. 4MS durumu eğer sorun olmazsa Samsung güzel bir alternatif, ancak çok önerilen ViewSonic kafamda. Bizzat kullanıcısı var mı XG2405 modelinin?
 
Şu an kafamı karıştıran şey her kafadan bir öneri çıkması, kimi ASUS kimi de ViewSonic öneriyor, ikisi de güvenilir markalar bana kalırsa, ikisi de beni pişman etmez elbette, yine de ürünü aldıktan sonra kafamda "Keşke B markasını alsaydım" gibi bir soru işareti kalmasını istemiyorum. Acer ve Casper markaları beni çok tedirgin ediyor, hatta Casper markasından hiçbir şey almam diyebilirim. 4ms durumu eğer sorun olmazsa Samsung güzel bir alternatif, ancak çok önerilen ViewSonic kafamda. Bizzat kullanıcısı var mı XG2405 modelinin?

İkisi de üzmez hocam, ASUS veya ViewSonic, gönlünüze eseni alın.
 
Bu nasıl hocam.
Bu 24 inch için biraz yüksek bir fiyat ya, teşekkürler yine de ^^
İkisi de üzmez hocam, ASUS veya ViewSonic, gönlünüze eseni alın.
Teşekkür ederim, birebir kullanıcı yorumları çok içimi rahatlatıyor, umarım içinizden birisi kullanıyordur 0_0
 

Geri
Yukarı