1500 TL 1 ms 144 Hz Monitör Önerisi

Peki 27 inch olan bir versiyonu var mı bunların? 1800 TL civarında verebilirim. Aslında linkteki monitör bu özelliklere uyuyor. Alınabilir mi tam emin değilim sadece. ViewSonic ve ASUS kafama yattı ancak bu ürün hakkında da bir yorum yapabilir misiniz?

ViewSonic'de DP kablosu kullanırsanız G-SYNC direkt açık geliyor. Renk gamutu vs. de gayet iyi.

Peki 27 inch olan bir versiyonu var mı bunların? 1800 TL civarında verebilirim. Aslında linkteki monitör bu özelliklere uyuyor. Alınabilir mi tam emin değilim sadece. ViewSonic ve Asus kafama yattı ancak bu ürün hakkında da bir yorum yapabilir misiniz?
Asla James Donkey'in monitörlerine güvenmeyin. Markayı eleştirmek gibi olacak ama böyle ürünleri cidden berbat. Asla önerilmemesi lazım.

hocam tavsiyem budur isterseniz
Bu linke giderek siz kendinizde seçebilirsiniz.

Asus En İyisi Diyebilirim Size Ayrıca Şuanki Bilgisayarınızda Aldığınız FPS Gayet İyi Yani Bu İşi Boşverin.​
160 FPS alıyorken 60 hertz oyun oynamak bana koyuyor açıkçası. Yorum için teşekkürler.

Viewsonic Elite'yi alırdım. En iyisi o. Birde 4MS olması sizi niye korkutuyor :D? 1MS ile 4 MS'yi hissetmezsin bile. Gözüne zararda vermez.
İnternetten ürün yorumlarına baktığımda bunun bir şekilde insanları rahatsız ettiğini fark ettim, elbette insan gözü bunu fark edemez ama neden 4MS? Bu konuda çok kararsız kaldım.

Peki 27 inch olan bir versiyonu var mı bunların? 1800 TL civarında verebilirim. Aslında linkteki monitör bu özelliklere uyuyor. Alınabilir mi tam emin değilim sadece. ViewSonic ve ASUS kafama yattı ancak bu ürün hakkında da bir yorum yapabilir misiniz?

ASUS'u kötü görüyosanız ikinci olarak size HP'yi öneriyorum Games. HP yazarak tüm monitörlerine bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı