1500 TL 144 Hz monitör önerisi

Çift monitör kullanıyorum, iki monitörümde de ölü piksel yok. Bütün monitörlerde çıkma ihtimali tabii ki var. Fakat görülme sıklığına göre kronik veya nadir bir durum olduğu değerlendirilebilir. MSI monitörler için kronik panel sıkıntıları olduğu söyleniyor. Fakat tabii ki konu sahibi kendisi bilir.

Işık sızması, ölü piksel vb vb.
Hocam doğru söylüyor Asus ve Msi ölü piksel olarak en kötü markalar arasında . Şanssızsanız pişman olabilirsiniz . İade de online satım alımlarda pek yardımcı olmuyorlar.
 
1500TL'ye VA panel almak mantıklı olmaz bence arkadaşların önerdiği Dell modeline şansına güveniyorsanda MSI modelini sipariş edebilirsin biz sipariş ettik bir sorun çıkmadı o yüzden MSI önerdim ben.
 
kendim msi ın mag24c modelini kullanıyorum 3 ölü piksel çıkmıştı, msi 5 piksele kadar bişey yapamayız dedi. aldıktan 2 sene sonra monitöre şiddetli bir plastik kapak çarpması sonrası 3 ölü pikselden 1 ölü piksele düştü monitör. VA monitör o zamanın en pahalı modellerindendi. 2 arkadaşıma James Donkey nin 144 hz monitörünü önerdim VA panel sıfır ölü piksel garantisi panellerini samsung üretiyor. sana da öneririm 1500 tl ye TN panel almak mantıksız. youtube dan aralarındaki görüntü farkını kumlanmayı gözle görebilirsin. 3-5 bin tl lik tn panel almıyorsan o kumlanmayı görmen kaçınılmaz
 
Curved.
Düz.
Düz model olan, HP X24IH adlı monitörü sipariş ettim. Yorumlarına ve özelliklerine göre çok güzel bir monitör gibi duruyor. Öneri yapan herkese teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı