1500 TL 144Hz monitör önerisi

saglamkardes

Hectopat
Dostlar 144Hz monitör arıyorum. Şu anki monitörüm Samsung SyncMaster sa300. Online oyunlarda sorun yaşıyorum ekran küçük gelmeye başladı. Ne önerirsiniz? Bütçe 1500 TL.

düşünmeden bunu al derim tesadüfen karşıma çıktı. 144hz 1ms 1400 tl

düşünmeden bunu al derim tesadüfen karşıma çıktı. 144hz 1ms 1400 tl
GamePower almanı tavsiye etmem. Ne kadar 144Hz 1 ms olsa bile dandik bir marka. Ayrıca TN panel. Attığım bu işte bir dev olan Samsung'un monitörü ve VA panel. GamePower'a bulaşmayın derim.

GamePower almanı tavsiye etmem. Ne kadar 144Hz 1 ms olsa bile dandik bir marka. Ayrıca TN panel. Attığım bu işte bir dev olan Samsung'un monitörü ve VA panel. GamePower'a bulaşmayın derim.
Sende doğru söylüyorsun ama 4ms çok geride kaldı yahu 200 lira arttırıp ilk attığımı da düşünmeni tavsiye ederim.

Dostlar 144Hz monitör arıyorum. Şu anki monitörüm Samsung SyncMaster sa300. Online oyunlarda sorun yaşıyorum ekran küçük gelmeye başladı. Ne önerirsiniz? Bütçe 1500 TL.
Bütçen yeterse buna da göz at derim. Daha iyi bir seçenek bulamazsam yarın alacağız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı