1500 TL (±250 TL) Bilgisayar Önerisi

karakayaoguzhan

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2016
Mesajlar
1
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Yeni yıla kadar, başlıkta belirttiğim bütçede, herşeyiyle beraber (Monitör vb.) bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Güncel oyunlardan çok daha önce oynamadığım oyunları oynamak istiyorum. Örneğin Assassin's Creed, Call Of Duty gibi serileri ilk oyunundan itibaren oynayacağım. Bilgisayarla oyun haricinde çok fazla bir işim olmayacak. Halihazırda internette dolaşıp film izleyebileceğim, office uygulamalarını kullanabileceğim bir dizüstüm var. Onun için dizüstü almak istemiyorum.
i3 6098p/6100 ya da G4400 tabanlı bir masaüstü bilgisayar toplayıp, birkaç yıl sonra daha iyi bir işlemciye terfi etmek, Haswell i5 tabanlı bir masaüstü bilgisayar toplamak ve APU tabanlı bir masaüstü bilgisayar toplamak arasında kaldım.
Bir sonraki konu ise ekran kartı konusu; RX460'lar, GTX 750 Ti'lar ve GTX 1050'ler arasında hangilerini seçmek mantıklıdır.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese tekrardan iyi akşamlar, iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, 1500 - 1750 TL'ye monitör, kasa ve diğer ekipmanların toplanabilmesi pek mümkün gibi görünmüyor. Özelliklede doların hızla arttığı şu dönemlerde. Eğer imkanınız var ise bütçenizi arttırmanızda yarar var, bu fiyata sistem toplansa dahi sizi mutlu etmeyecektir.
 
Bende bütçenin artırılması gerektiğini düşünüyorum ama 1700 lira gibi bir fiyata şöyle bir şey dizersin:
Ekran Görüntüsü (10).png


Ardından şu kasayı: Cooler Master Elite 500w Full Siyah Mid Tower Kasa Rc-335 - n11.com

Şu monitörü: SAMSUNG 21.5" S22D300B LED MONİTÖR

Ve şu klavye mouse'u alırsın: Ti̇goes K9 Led Oyuncu Klavye 2'si̇ 1 Arada - n11.com

oyun için istiyorsan anca böyle olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı