1500 TL A10 7890K Sistem vs Acer E5-571G

metnardc

Hectopat
Katılım
1 Mart 2015
Mesajlar
35
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, bu hafta içinde bir bilgisayar almak istiyorum bütçem max 1500 TL. Önerilerinize açığım fakat ben bu sistemi topladım, dizüstü bilgisayar da olabilir tabii, onda da şu kafama yattı.
Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş oyun oynarım pc başında fazla vakit geçirirm diyorsan hazır pc vs laptop alma sana bi link vereyim @Recep Baltaş @Ali Güngör iyi bir sistem toplamış+ oyunlarda test etmiş onların sistemini toplaman senin için iyi olur hem rahat oyun oynar hemde nette dolanırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@aligg01 Genellikle online oyunlar oynuyorum League Of Legends gibi zaten bu videodaki sistemden yola çıkarak ilk apu sisteme yöneldim sistem tavsiyelerinden bakarak düzenledim bu sistemi son olarak yorumunuz için teşekkür ederim, laptoplardaki ısınma olayı biraz oyun sırasında sorun oluyor ondan masaüstüne yöneldim daha çok.
 
@Çavuş1 Bütçem olsa İntel ve Nvidia ikilisini kullanmayı tercih ederdim öneriniz için teşekkürler fakat yanına koyacağım ekran kartıyla bütçeyi aşarım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı