1500 TL altına masa mikrofonu önerisi

bukoo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700
İşlemci : İntel Core İ5 11400f
Anakart : Gigabyte H510M-H
Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz
SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD
Soruda yazdığım gibi 1500 TL altına masa mikrofonu önerileriniz var mı?

Bana göre bu bayağı iyi ses kaliteside güzel incelemelerinede bakabilirsin.

Soruda yazdığım gibi 1500 TL altına masa mikrofonu önerileriniz var mı?

Pahalanmadan al bence.

razer seiren x veya razer seiren mini ye ne dersiniz mininin fiyatı da uygun

Aynı şekilde bütçe artarsa direkt ömürlük olarak Quadcast alınabilir.
iki farklı yer var seçenek olarak. Nays ile birlikte alınırsa daha da düşer fiyatı ne kadar geri ödeme veriyor hatırlamıyorum (250TL veriyormuş şimdi baktım).
Kalitesi için de bu videoyu bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

razer seiren x veya razer seiren mini ye ne dersiniz mininin fiyatı da uygun
Seiren X de güzeldir fiyatına göre ama Pop filter falan gelmiyor kendin alman gerek. Ben de Seiren düşünüyordum ama Quadcast'i indirimde göründe 2000 civarına yapıştırdım direkt. Piyasanın yarı fiyatında.

Bu arada Yonka Müzik marketine de göz atmanızı öneririm hem güzel setler satıyorlar ucuza hem de Youtube üstünde incelemelerini yüklüyorlar.

iki farklı yer var seçenek olarak. Nays ile birlikte alınırsa daha da düşer fiyatı ne kadar geri ödeme veriyor hatırlamıyorum (250TL veriyormuş şimdi baktım).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Seiren X de güzeldir fiyatına göre ama Pop filter falan gelmiyor kendin alman gerek. Ben de Seiren düşünüyordum ama Quadcast'i indirimde göründe 2000 civarına yapıştırdım direkt. Piyasanın yarı fiyatında.

Bu arada Yonka Müzik marketine de göz atmanızı öneririm hem güzel setler satıyorlar ucuza hem de Youtube üstünde incelemelerini yüklüyorlar.

knk benim bütçeye 2300 çok

seiren x veya seiren mini arasında bi seçim yapmayı düşünüyordum bide fifine k669 girdi aklıma fifineninkine de pop filter ile güzel oluyo diyolar ne dersin bu üçü arasından

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı