1500 TL anakart, işlemci ve ekran kartı önerisi

İşlemci olarak i3 veya i5 ekran kartı olarak gtx 960 veya alt serileri düşünüyorum anakartla uyumlu olur mu?
Aslında ben anakart, ekran kartı ve işlemci için her birine 500 TL ayırdım Ddr3 Ram alacağım da ramleride yenileyeceğim

İşlemci olarak i3 veya i5 ekran kartı olarak gtx 960 veya alt serileri düşünüyorum anakartla uyumlu olur mu?
Aslında ben anakart, ekran kartı ve işlemci için her birine 500 TL ayırdım Ddr3 Ram alacağım da ramleride yenileyeceğim
Anakartına uymaz. 2. el X5650 veya X5675 (İ7 den daha iyi ve İ5 ten daha ucuz.) ve LGA 1366 anakart bulursan ikisi 500 TL eder. Kalan 1000 TL ile RAM ve ekran kartı alabilirsin.

Son düzenleme:
Aynı ürünün 2 konuda daha cevabını verdim buraya da yazıyorum. O kart sahte ve büyük ihtimal çalışsa bile çok daha düşük performansta çalışacaktır. Asla tavsiye etmem. Orjinal bir kart olduğunu varsayarsak 3,4 kat daha hızlı olur sistemin.
bende zaten ucuz olmasına şaşırmıştım bu arada rx 460 mı gtx 750 ti mi ?

bende zaten ucuz olmasına şaşırmıştım AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 128bit PCI Express 3.0 x16 Ekran Karti - 56.84 USD + KDV bu arada ekran kartı nasıl tek fanlı ısınma sorunu olur mu ya da uyumlu olur mu ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyumlu olur ama attığınız linkte stok yok. Performans ve ısı değerleri videoda var.

peki 750 ti 2 gb alsam performans olarak hangisi daha iyi ?
RX 460 daha iyi ama artık o kartı 350 TL civarına bulmak zor. 20 gün bekleyebilirseniz linkteki kartı vergi ve kargo dahil 500 TL ye alabilirsiniz. İki karttan da daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı