1500 TL Anakart, RAM, İşlemci Tavsiyesi

Tamam halletim teşekkür ediyorum yardımlarınız için..
@Oreki hocam sistemi şöyle yapsam nasıl olur acaba? K.O için 4 GB RAM yeter işlemci gücünü arttırmış olurum hem bu şekilde online oyun olduğu için işlemciye yük bineceği için ne dersiniz?
Birde bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama çokta kötü yorumları yok n11 sitesinde dükkanı var ve bayağı güzel puanı var bilginiz var mı?
ssssss.jpg


Şöyle bir sistem yapacağım geri kalan parçalar elimde mevcut. Eksiği gediği var mıdır? Knight Online oynama amaçlı topluyorum o yüzden işlemciye yüklendim. Seçtiğim RAM bu, anakarta uyumludur değil mi?
Sistemin siparişi verdim arkadaşlar ama tekrardan döndüm. :) Dedim ufak tefek farklar için riske girmeye gerek yok o yüzden hepsini hepsiburada sitesinden sipariş verdim. Bu arada içiniz rahat olsun ben sistem topladım ya dolar bir haftaya 3 TL olur. :D
 

Dosya Ekleri

  • sssssssss.jpg
    sssssssss.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı