1500 TL Android telefon tavsiyesi

Arkadaşın dediği gibi servisler değişiyor, telefon Türkiye ya da paralel ithalat garantisi olsa da telefonu yere düşürdüğünüzde ekran kırıldığında her iki garanti de kullanıcı hatası diyor ve parayı siz ödüyorsunuz, bu gibi durumlar da var açıkçası. Parayı verecek olan sizsiniz yanlış yönlendirmek istemem, sonra bir sorun olduğunda başı ağrıyacak sizsiniz.

Ben hangi telefonu alabilirim? Arkadaşımda G3 var hiç kasma falan görmüyorum. Şehir efsanesi falan mı bu kasma?
Senin içine G3 siniyorsa G3 al ki ben yorumlarını okuduğuma göre G3 almak en kafana yatanı. Ama g3 aldığında şöyle rahat rahat ısınma olmadan uzun uzun şarja takma gereksinimi duymadan oyun oynayamıyorsun. Bizzat kullanmış ve kullanan kişilerin yorumlarına dayanarak yorum yapıyorum.

Samsungdan bende memnun değilim, özellikle s4 mini deneyiminden sonra resmen tövbe ettirdi fakat note 3 güzel bir telefon. 1500 tl gözden çıkartıyorsanız bence değerlendirin. En azından güncelleme desteğini esirgemiyorlar...

S5'te ısınma sorunu var, ciddi anlamda. G3 kadar değil gerçi ama öyle bir sorunu mecvut.
Ön kamera sorunu da var, Elite'm bile daha iyi çekiyor. Neyse, konuya dönüyorum.
G3 almamanız için onlarca sebep sayılmış aslında. Hala almak istiyorsanız alabilirsiniz. Samsung ile de çok iyi anılar* olmadığı aşikar. Şahsen ben alacak olsam Z3C ya da Z2 alırım.

*Başka üyelerin

İki cihazda da aynı sorun oldu, tek cihazla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
AIDA gibi bir seydi sanırım, arkadaşın cihazında kuruluydu önceden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı