1500 TL bütçe ile PS4 vs PS3 vs PC

Ps3 devri kapandı, ps4 içinde ps plus üyeliği ve oyun almak zorundasın.Bilgisayar olarakda o fiyata sıfır sistem zaten yok, 2.el bir makina buluna bilir.

Exclusive oyunlara ilgi duymuyorsan Xbox One veya pc almak daha mantıklı olur.

PC olarak AMD Ryzen 1200, A320M, 8 GB RAM, RX 460-470 (OEM, 2. el)

Xbox One S alıp Gamepass+EA Acces ve online için Gold üyelik.
bazı rx 460 -470 lerde minning yapılmış olabiliyor ve başa bela oluyorlar. onun yerine rx 570 -rx560 daha iyi olur bence

arızaya harcanacak para yerine sıfır kart mantıklı geliyor büyük ihtimal arkadaş hayatında ilk defa böyle bir şey yapacak bence riske girmesin

Hepinize teşekkürler Yaza kadar beklemem daha doğru olur sanırım Murat''ın dedikleri de korkuttu beni açıkçası yaza kadar bekleyip 2000-2500 tl bir şeyler yaparım. ps4 diyenlere de ps4 açıkçası biraz pahalı o paraya bence pc alınmalı yanlış anlamayın.

kardeşim sen hayatında bu işi ilk kez yapacak gibi görünüyorsun. zaten yakın zamanda PS 5 çıkacak ve ps 4 lerin fiyatı acayip düşecek bence aklında bulunsun.

Bana da böylesi mantıklı geliyor.

Sahibinden de bu anakart ve işlemci ye 1080 ti takıp kullanan gördüm.

Türkiye de bu sistemi kuran az ama maddi imkanlar düşünüldüğünde en mantıklısı bu gibi duruyor. Bende bu sistemi toplamayı düşünüyorum amajem maddi sıkıntı hemde ekran kartı konusunda kararsızlığı dan (rx 580 mi gtx 970 mi) yüzünden kesin hareket edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…