1500 TL Bütçeli Telefon Önerisi

KoKi

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2019
Mesajlar
71
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1500 TL civarında telefon öneriniz var mı? Babama alcağım. Telefonun donmaması, yavaşlamaması önemli. Kamerası vs. çok iyi olmasına gerek yok.
 
O bütçede alabileceğiniz en iyi telefon Honor 10 Lite olur.

Huawei P Smart 2019 4 aydır kullanıyorum ön kamera ve hafıza farkı var kalan her şeyleri aynı ve aldıktan sonra Huawei P Smart 2019 para vermeye gerek olmadığını düşündüm.

1600 altı telefonlarda en iyi performans, kamera, ekran gövde oranı gayet iyi eğer biraz bütçeyi artırabilirim derseniz ve güncellemeler önemli değil derseniz Meizu X8 bakabilirsiniz.

Huawei P Smart 2019 için yaptığım inceleme Honor 10 Lite için fikir verir.
 
Son düzenleme:
Zaten babasına alacakmış. Oyun oynayacağını sanmıyorum. Kasmaz ve pil ömrüde süper hem kullanımıda kolay bence bu yeterli. Ama sizin fikrinizede saygı duyuyuorum kolay gelsin :).
Sonuç olarak meizu x8 daha uzun ömürlü bir cihaz. Snapdragon 710 gayet iyi ve yeterli bir işlemci. M20 ise pil performansı dışında rakiplerinin gerisinde kalıyor. Snapdragon 636'ya denk bir işlemciye sahip. 636 kötü bir işlemci değil ama aynı fiyata 710'a sahip bir cihaz varken alınmaz.
 
Sonuç olarak meizu x8 daha uzun ömürlü bir cihaz. Snapdragon 710 gayet iyi ve yeterli bir işlemci. M20 ise pil performansı dışında rakiplerinin gerisinde kalıyor. Snapdragon 636'ya denk bir işlemciye sahip. 636 kötü bir işlemci ama aynı fiyata 710'a sahip bir cihaz varken alınmaz.
Tabiki herkesin görüşü farklıdır sizde haklısınız ben sadece kendi önerimi söyledim. Kullanım kolaylığı olarak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı