1500 TL Bütçeli Telefon Önerisi

O bütçede alabileceğiniz en iyi telefon Honor 10 Lite olur.

Huawei P Smart 2019 4 aydır kullanıyorum ön kamera ve hafıza farkı var kalan her şeyleri aynı ve aldıktan sonra Huawei P Smart 2019 para vermeye gerek olmadığını düşündüm.

1600 altı telefonlarda en iyi performans, kamera, ekran gövde oranı gayet iyi eğer biraz bütçeyi artırabilirim derseniz ve güncellemeler önemli değil derseniz Meizu X8 bakabilirsiniz.

Huawei P Smart 2019 için yaptığım inceleme Honor 10 Lite için fikir verir.
Dostum dediğin tam olarak doğru değil. Meizu güncelleme veriyor aslında. Sadece Android yazılım güncellemesi vermiyor. Onun yerine güvenlik yaması ve Flyme Os güncellemeleri veriyor.
 
Dostum dediğin tam olarak doğru değil. Meizu güncelleme veriyor aslında. Sadece Android yazılım güncellemesi vermiyor. Onun yerine güvenlik yaması ve Flyme Os güncellemeleri veriyor.
Zaten yeni telefonlar hepsi güvenlik güncellemeleri alıyor benim bahsediyor olduğum Android güncellemesi.
 
Arkadaşlar öneriler için çok sağolun.Böyle inceleme tarzında yazıp öneri yaparsanız benim için daha iyi oluyor çünkü bilgisayardan anladığımın anca onda biri kadar telefondan anlıyorum. 😃😃
 
Verdiğim linkten karşılaştırmaya ekle bölümüne marka model girerek telefon ekleyebilir, ürün üzerindeki X ikonundan da çıkarabilirsiniz. Nokta atışı fikir edinmenizi sağlamasada fikir verecektir.
karşılaştırma
 
Mi A2 Lite şiddetle tavsiye ederim . Babama ve ağabeyime aldırdım. Kullanıma bağlı olarak 3-4 güne kadar şarjı gidiyor. Tasarım zaten malum Iphone X serisinin tasarımı. Şuanda Hepsiburada' da 1500 liraya satılıyor. Altın rengini öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı