1500 TL Casper Nirvana C500 Alınır mı?

Ben C500 kullanıyorum 2000 TL'ye 2.el 4 ay kullanılmış bir tane aldım 1.5 yıl önce işimi görüyor ama ekran kartı yeni çıkan oyunlarda yetersiz kalıyor biraz. bu bilgisayarda deneyimlediğim oyunlardaki FPS değerlini yazdım o değerlere bakarak karar ver sana uygun mu diye.O fiyata o bilgisayar iyi gibi görünüyor ciddi bir sorunu yoksa alınır.Ekran kartım 940m senin gösterdiğin 920m bence biraz daha biriktirip 940m olanını alabilirsin. Laptopunu aldığın zaman 5 ayda bir termal macunu yenilet ve fanını temizlet işlemcin ısınmadığı sürece iyi performans alırsın

FPS DEĞERİLERİ:

CS-GO: Max-135 Min-50

Lol: Max-180 Min-70 ila 60

PUBG: Max-60 Min-20

Fortnite: Max-75 Min-25 (Fortnite ilk çıktığında orta yüksek karışımı sabit 60 alıyordım bu değerler ilk çıktığı zaman için şuan max 55 alıyorum o da en düşükte)

PUBG Lite: Max-230 Min-55 Çoğu ayar ultrada oynuyorum (efektler,yeşillik haric bir de vsync kapalı) gerçekten güzel performans veriyor.

Bunu alabilirsin hem 940m hem de 1TB hafıza 1.850 TL çok uygun bir fiyat

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı