1500 TL CS:GO için sistem toplama

Hery1453

Hectopat
CS:GO oynatacak ucuz bütçeli bir sistem toplamak istiyorum. 1500 TL veya altı da olabilir. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Ne olursa olsun DDR4 tabanlı sistem düşünmelisin. Anakart (DDR4) ucuza sıfır alınabilir. Ekran kartını, 8GB RAM DDR4(2x4) ve işlemciyi ikinci el alabilirsin. Monitörü zaten ikinci el alman lazım sıfırları pahalı oluyor.

İkinci el Ekran kartını Radeon R7 250x 2GB 128bit araştır uygun fiyata bulabilirsin 250-300 civarı.
İkinci el 2x4GB RAM'ler de 400 civarı. Önce 4GB alıp sonra tekrar 8'e arttırabilirsin. 4GB alırsan 200max.
Anakart 1151 soket 300 civarı sahibinden de temiz bulabilirsin.
İşlemci 6. nesil bir işlemci bulman lazım 300-400 liralık.
50 TL'ye kasa satan sürüyle satıcı var Sahibinden'de.
100-150 liralık ikinci el 720p bir monitör alıp geri kalanıyla da ucuzundan fare klavye ve hoparlör ile sistem kurabilirsin.

Bol şans...

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi boşuna parasına yazık edecek ne açacak o bilgisayarla Allah aşkına?

Bütçeni arttırıp APU toplamalısın bence. 1500TL ye topladığın bilgisayardan sana hayır gelmez.

Dolar bu kadar yükselmişken tek yapabileceğin beklemek. Şimdi 2. elden topladın diyelim. Sonra başka bir oyun oynamak istedin. Bu durumda elindeki PC sorun çıkarır.

Valla ben öyle toplamıştım sistemi LOL CS:GO falan oynadım yani. DBD dahi oynadım ama düşük ayarlarda. Kendi bilir tabi ama mevcut zamanda bir bilgisayar toplamak hatta tek bir parçası bile geçmişteki sistem fiyatında. Gönül ister ki beklesin doların düşmesini ama ben de çok para verdim sistemi yeniledim. Anakart, İşlemci, RAM ve PSU yeniledim toplam 3500-3600 lira tuttu. eski sistemimden bir tek AOC monitörüm SSD-HDD ve MSI GTX 970'im kaldı.

Ya paraya kıyacaksın 5-10 sene boyunca sadece zaruri durumlarda tekrar harcama yapacaksın pc'ye ya da en ucuz oyun oynatan sistem alıp uygun şekilde zevkine takılacaksın. Ben yatırım yaptım daha da PC'ye para harcamak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…