1500 TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Nedim ASUR

Kilopat
Yer
Honolulu
1500 TL bütçem var saatlerdir bu fiyata alabileceğim bir laptop arıyorum. Alacağım laptoptan istediğim özellikler sırasıyla şu şekilde;
  • Solidwork, Matlab, Mastercam, Autocad gibi çizim programlarında takılma aksama yaşamamak.
  • Düşük çözünürlükte olsa Witcher 3, GTA 5 gibi oyunları oynamak.
  • Fan sesinin düşük ve çok ısınmaması gerekiyor.
İşin garip yanı bundan 4 sene önce 1400 TL'ye aldığım samsung NP355V5C-S0BTR model laptopum geçtiğimiz ay harakiri yapıncaya kadar bu isteklerimi karşılıyordu. Fakat şimdi araştırıyorum ama 1500 TL bir bütçeyle bu isteklerimi karşılayacak bir bilgisayar bulamıyorum. Bulduklarımda genelde ısınma, düşük işlemci hızı vs. eksiklikleri var. Lütfen yardımcı olun donanımdan pek anlamıyorum bu yüzden kıyaslama yapamıyorum.

bi fikir berin arkadaşlar

Selamlar. Biraz daha sabredip para biriktirmeni tavsiye etmekten başka bir yol göremiyorum ne yazık ki. Söylediğin fiyat aralığı genellikle “ekran kartsız” dizüstü bilgisayarların sahip olduğu değerler. İntel hd graphics ekran kartı olan bir bilgisayarla oyun deneyimi yaşaman olanaksız.
Bütçen çok fazla olmadığı için masaüstüne yönelmen son derece mantıklı bir karar olacaktır. 2,5-3 bin paran olduğunda söylediğin oyunları nispeten oynayabileceğin bir sistemi kurman olası.
Umarım kısa zamanda istediğin bilgisayara sahip olursun, esenlikler dilerim.

Selamlar. Biraz daha sabredip para biriktirmeni tavsiye etmekten başka bir yol göremiyorum ne yazık ki. Söylediğin fiyat aralığı genellikle “ekran kartsız” dizüstü bilgisayarların sahip olduğu değerler. İntel hd graphics ekran kartı olan bir bilgisayarla oyun deneyimi yaşaman olanaksız.
Bütçen çok fazla olmadığı için masaüstüne yönelmen son derece mantıklı bir karar olacaktır. 2,5-3 bin paran olduğunda söylediğin oyunları nispeten oynayabileceğin bir sistemi kurman olası.
Umarım kısa zamanda istediğin bilgisayara sahip olursun, esenlikler dilerim.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Bütçemi biraz daha arttırdım. Şu anki bütçem 2300 tl oldu ve daha fazla arttırabileceğimi sanmıyorum. Bu miktara uygun istediğim türden laptop önerebilirmisiniz?
Bu arada konu başlığını düzeltme yetkimiz yok mu yoksa ben mi beceremedim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00