1500 TL ekran kartsız sistem önerisi

Arkadaşlar şu anlık 1500 TL'lik bir bütçem var. Ekran kartsız bir PC toplar mısınız? Param olunca ekran kartı da alacağım ama şimdilik bir sistem toplamak istiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. En fazla 1600 TL’ye çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zar zor 2 sistem topladım. Öncelikle bu fiyatlara 2. el almanı öneririm. Ama sıfır alman gerekiyorsa alttaki 2 sisteme bakabilirsin.

İlk sistem: Akıllı PC Toplama Sihirbazı

İkinci sistem: Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Önerim ilk sistemdir. bütçeyi 100 TL aşıyor ama işlemcisi daha kuvvetli. Eğer sistemi bir süre ekran kartsız kullanacaksan ikincisi çok daha mantıklı.

Bu bütçe ile alacağınız sistemin işlemcisi, ileride alacağınız belkide yüksek ekran kartının yanında sıkıntı yaşayabilir. Biraz daha sabredip daha iyi işlemciye sahip bir APU sistem toplamak seçenekler arasında olsun bence.

Zar zor 2 sistem topladım. Öncelikle bu fiyatlara 2. el almanı öneririm. Ama sıfır alman gerekiyorsa alttaki 2 sisteme bakabilirsin.

İlk sistem: Akıllı PC Toplama Sihirbazı

İkinci sistem: Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Önerim ilk sistemdir. bütçeyi 100 TL aşıyor ama işlemcisi daha kuvvetli. Eğer sistemi bir süre ekran kartsız kullanacaksan ikincisi çok daha mantıklı.
Abi ben şimdi anlamadım diyorsun ki ilkinin işlemcisi iyi hem de diyorsun ki bi süre ekran kartsız kullanıcaksan 2. sini al diyorsun anlamadım ben zahmet olmassa bi açıklar mısın?

Abi ben şimdi anlamadım diyorsun ki ilkinin işlemcisi iyi hem de diyorsun ki bi süre ekran kartsız kullanıcaksan 2. sini al diyorsun anlamadım ben zahmet olmassa bi açıklar mısın?
Şimdi ilk sistemin işlemcisi, ikinci sistemin işlemcisinden daha iyi. Ama ikinci sistemde işlemcinin içinde bir ekran kartı var gibi düşün. Yani eğer bir süre ekran kartsız kullanacaksan ikinci sistemde oyunlarda iyi performans alırsın. Yani yakın bir zamanda ekran kartı alacaksan ilk sistemi, yakın bir zamanda ekran kartı almayacaksan ikinci sistemi al.

Şimdi ilk sistemin işlemcisi, ikinci sistemin işlemcisinden daha iyi. Ama ikinci sistemde işlemcinin içinde bir ekran kartı var gibi düşün. Yani eğer bir süre ekran kartsız kullanacaksan ikinci sistemde oyunlarda iyi performans alırsın. Yani yakın bir zamanda ekran kartı alacaksan ilk sistemi, yakın bir zamanda ekran kartı almayacaksan ikinci sistemi al.
anladım ikisinde de ekran kartı var ama 2. sini alırsam oyunlarda daha fazla performans alırım
eyvallah abi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı