1500 TL ekran kartsız sistem

Bütçeni 1800 e çıkartabilirsen sana uzun ömürlü bir sistem toplayabilirim.

SSD'siz böyle bir sistem. Ama biraz daha bütçeni aşarak OCZ'nin 550MB okuma hızı olan 120 GB'lık SSD'sini alabilirsin.

Bu arada Ekran kartı olarak ne kullanacağını bilmediğim için PSU yu yüksek tercih ettim. AMD kullanırsan ihtiyacın olur. Hiç ekran kartı takmak istemez isen HD 530 Free To Play oyunlar için yeterli olur. Kasadan büyük ölçüde kısabilirsin. İntel ekran kartı kullanıcaksan modeline göre 500W a düşürebilirsin PSU'yu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28 KB · Görüntüleme: 531
Sana tavsiyem kasayı Technopat'ın 1500TL'lik oyun bilgisayarından topla. O sistemden soğutucuyu çıkar, stok soğutucuyu kullan ve SSD'yi çıkar 1300TL yapar, 300TL civarına monitor alırsın. Ekran kartsız sistem toplayacaksan İntel'den uzak dur, içerisindeki HD Graphics grafik işlemciler iyi değil, A10 7870k gibi hem işlemci hemde ekran kartı görevi gören işlemciler bakın.

Pardon ben çok yanlış toplamışım. Arkadaş monitör dahil demiş ama ben ekran kartı ve monitör hariç diye anlayıp öyle toplamıştım. Kusura bakma.

1 günlük ceza aldım. Boş yere aldım. Neyse. Ekran kartını sonradan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı