3000 TL Ekran Kartsız Sistem

Kardeş ben sana aklımdaki düşüncemi söylüyorum. Bence ekran kartını satma sende kalsın güzel bir sistem topla ekran kartınıda yeni mimari pascal ekran kartları çıkana kadar kullan. Bu arada skylake sistem toplarsan daha güncel ve güzel olur.
 
Bence de çok enteresan bir sistem toplamışsın elindeki bütçeye göre ! Benim sana önerim ekte, bir incele istersen. Eksiklerini de bütçenden kalan para ile tamamlarsın zevkine göre.
Adsıız.jpg
 
R7 265 ekran kartı GTA 5 bile kaldırıyor kullanmayı düşünüyorum ve dediğiniz gibi harbiden saçmalamışım ramler ne öyle sizin tavsiyeniz nedir ?
R7 265 GTA 5'i Very High-Ultra arası bile kaldırıyor 1080pde. Ama sadece GTA 5de böyle bir performans razı iseniz işlemciyi vs düşürmeniz gerekir BENCE. R7 265 i iyi bir fiyata satıp yukarıda bahsettiğim şekilde Sinerjiden, Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz, Zalman ZM-500LX veya ZM-500LE, Kasayı da ucuz ama görünüşünü beğendiğiniz Zalman veya Cooler marka bir kasa, İşlemciyi İ5 6600K yapıp ona uygun bir MSI Gaming Anakart ve 7200RPM'lik Seagate veya WEstern Digital marka bir HDD ( Siz 5400 seçmişsiniz -ki o oyun kalitenizi aşırı derece düşürür-) yeterli olucaktır. Eğer bütçe yetmezse HDMI'li 1mslik 1080P daha ucuz bir monitör seçersiniz tam olur bence.
 
1.si o monitörde HDMI var 2.si ise rastgele aldım fiyatlar aynıydı 7200 ile.
Yok o anlamda demedim monitörü. Eğer bu değişiklikler sonrası bütçeniz yetmezse daha ucuzuna yönelebilirsiniz diye dedim. Çünkü hepsinde de görüntü çok kaliteli.
Hdd ise olabilir doğaldır. Ben arada kaynamasın diye dedim. HDD de önemli çünkü, bilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı