Düz renk isterse diye seçenek sundum. Herkes desenli sevmiyor.
Düz renk isterse diye seçenek sundum. Herkes desenli sevmiyor.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Evet 2. el xbox gamepadi alın ki 2 ayda stick drift başlasın, LB+RB tuşları kırılsın. 1400'e alacağınız Secuzi gamepad ondan daha dayanıklı!1800 kere çıkarsam ikinci el Xbox gamepadler var ama o kadar da çıkmak istemiyorum bir Mortal Kombat, Gold of war, NFS oynuyorum. Attığım analoğu vs yeterli değil midir?
Evet 2. el Xbox gamepadi alın ki 2 ayda stick drift başlasın, LB+RB tuşları kırılsın. 1400'e alacağınız secuzi gamepad ondan daha dayanıklı!
Secuzi de büyük ihtimalle tuş sesi yok denecek kadar az çünkü onun birebir kopyası EasySmx x15'i kardeşim kullanıyor. Tuşları çok yumuşak ve sessiz.Hocam sizin öneriniz ne olacaktır başlıktaki gamepadı aldım ama ybax tuş sesi fazla diye iade ettim 2K bandına çıkabilirim şu an Nova Lite 2'ye baktım ama tipini çok sevemedim secuzi de tuş sesi ne alemde onu da bilmiyorum bilginiz var mı? Ve Fantech shooter 3 veya BIGBIG WON gale 3'e ne dersiniz? Başka öneriniz varsa sessiz gamepad öneriye açığım.
Secuzi de büyük ihtimalle tuş sesi yok denecek kadar az çünkü onun birebir kopyası EasySMX X15'i kardeşim kullanıyor. Tuşları çok yumuşak ve sessiz.
Fantech shooter 3'ün malzeme kalitesi çok kötü deniyordu.Düşüneceğim secuziyi. Wraith de yazdığım iki kol hakkındaki düşünceniz nedir?
Fantech shooter 3'ün malzeme kalitesi çok kötü deniyordu.
BIGBIG WON Gale'in de Hall modeli öneriliyor düz won gale değil.
Secuzi'nin OEM'i iyi olduğu için o fiyata bu ikisinden daha iyi olduğunu biliyoruz.
Yani bütçe 2k üstüne çıkıyorsa Nova 2 Lite malzeme kalitesi olarak daha iyi. 1500 TL ve altı için Secuzi.Son olarak secuzi mi biraz daha vererek Nova 2 Lite mı alınmalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.