Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 17 Kasım 2019 #1 Merhabalar, 1500 TL bütçe ile yeni bir monitör almak istiyorum, şu an 1440x900 çözünürlük, 4 ms 75 Hz IPS Panel bir Samsung monitöre sahibim. Aradığım özellikler; FHD 23'5 - 24' 144 Hz 1 MS VA - IPS Slim kasa ve sade dizayn Curved (opsiyonel) Şu an istek listemde bulunan tek monitör ise; Samsung 24 CFG73 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2019
Merhabalar, 1500 TL bütçe ile yeni bir monitör almak istiyorum, şu an 1440x900 çözünürlük, 4 ms 75 Hz IPS Panel bir Samsung monitöre sahibim. Aradığım özellikler; FHD 23'5 - 24' 144 Hz 1 MS VA - IPS Slim kasa ve sade dizayn Curved (opsiyonel) Şu an istek listemde bulunan tek monitör ise; Samsung 24 CFG73
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 17 Kasım 2019 #2 AOC C24G2U Samsung C24FG73
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.900 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Kasım 2019 #4 CFG73 Öneririm. Berkanemir dedi: Rampage Bright RM-61 24” 1ms 144Hz LED Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz markaya iyice bakın derim, Şu anda sesli bir şekilde kahkaha atıyorum
CFG73 Öneririm. Berkanemir dedi: Rampage Bright RM-61 24” 1ms 144Hz LED Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz markaya iyice bakın derim, Şu anda sesli bir şekilde kahkaha atıyorum
Berkanemir Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 90 17 Kasım 2019 #5 Motionless İn White dedi: CFG73 Öneririm. Önerdiğiniz markaya iyice bakın derim, Şu anda sesli bir şekilde kahkaha atıyorum Genişletmek için tıkla... Ne varmış ben kullanıyorum bu markanın tüm ürünlerini Motionless İn White dedi: CFG73 Öneririm. Önerdiğiniz markaya iyice bakın derim, Şu anda sesli bir şekilde kahkaha atıyorum Genişletmek için tıkla... Ne varmış ben kullanıyorum bu markanın tüm ürünlerini
Motionless İn White dedi: CFG73 Öneririm. Önerdiğiniz markaya iyice bakın derim, Şu anda sesli bir şekilde kahkaha atıyorum Genişletmek için tıkla... Ne varmış ben kullanıyorum bu markanın tüm ürünlerini Motionless İn White dedi: CFG73 Öneririm. Önerdiğiniz markaya iyice bakın derim, Şu anda sesli bir şekilde kahkaha atıyorum Genişletmek için tıkla... Ne varmış ben kullanıyorum bu markanın tüm ürünlerini
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.900 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Kasım 2019 #6 Berkanemir dedi: Ne varmış ben kullanıyorum bu markanın tüm ürünlerini Genişletmek için tıkla... Gerçekten bu konuyu sizinle tartışacak değilim, O kadar parayı Çin'de üretilip Marka basılan bir ürüne verdiğiniz için sizi ne kadar övsek azdır(!).
Berkanemir dedi: Ne varmış ben kullanıyorum bu markanın tüm ürünlerini Genişletmek için tıkla... Gerçekten bu konuyu sizinle tartışacak değilim, O kadar parayı Çin'de üretilip Marka basılan bir ürüne verdiğiniz için sizi ne kadar övsek azdır(!).
Berkanemir Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 90 17 Kasım 2019 #7 Motionless İn White dedi: Gerçekten bu konuyu sizinle tartışacak değilim, O kadar parayı Çin'de üretilip Marka basılan bir ürüne verdiğiniz için sizi ne kadar övsek azdır(!). Genişletmek için tıkla... Çin de üretildiyse ne olmuş
Motionless İn White dedi: Gerçekten bu konuyu sizinle tartışacak değilim, O kadar parayı Çin'de üretilip Marka basılan bir ürüne verdiğiniz için sizi ne kadar övsek azdır(!). Genişletmek için tıkla... Çin de üretildiyse ne olmuş
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Kasım 2019 #8 AOC 24G2U bakabilirsiniz. Berkanemir dedi: Çin de üretildiyse ne olmuş? Genişletmek için tıkla... Herhalde gidipte Huawei, Xiaomi gibi düşünmüyorsundur. Rampage gibi markar Çin'in merdiven altı fabrikasında alıp marka basıyor sadece.
AOC 24G2U bakabilirsiniz. Berkanemir dedi: Çin de üretildiyse ne olmuş? Genişletmek için tıkla... Herhalde gidipte Huawei, Xiaomi gibi düşünmüyorsundur. Rampage gibi markar Çin'in merdiven altı fabrikasında alıp marka basıyor sadece.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.900 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Kasım 2019 #9 Sylveon dedi: AOC 24G2U bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşın önerisine göz atmalısınız, Çok 'Klişe' Cevaplar veriyor da artık ben cevap yazmak istemiyorum..
Sylveon dedi: AOC 24G2U bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşın önerisine göz atmalısınız, Çok 'Klişe' Cevaplar veriyor da artık ben cevap yazmak istemiyorum..
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 17 Kasım 2019 #10 AOC 24G2U. Kendim de kullanıyorum, memnun kalacaksınız. AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
AOC 24G2U. Kendim de kullanıyorum, memnun kalacaksınız. AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com