1500 TL Gaming Monitör Önerisi

C24FG73 diyen arkadaşlarla hem fikirdeyim, başka önerilere de açığım.. Ayrıca MSI hakkında düşünceleriniz nelerdir?
MSİ marka Monitör'lerde Ölü piksel ve renklerin düzensizliği sorunu oluyor, Samsung varken başka marka almanızı önermem.

Merak ettiğim bir nokta da, yalnızca Lenovo bir monitörde karşılaştığım ayrıcalıktı. Monitörü kendime doğru çekebiliyordum, yukarı aşağı ileri geri ayarlama yapabiliyordum. Bu hareket kabiliyetine sahip bir monitör modeli biliyorsanız paylaşmanızı rica ediyorum.

Bu model ile "AOC 24G2U" arasında fark nedir?
msi mag241c kullanıyorum, gayette memnunum vatandan almıştım indirimde falan bulursan affetme direk al.
Kullandığın bu modelde arka RGB aydınlatması mevcut mu?
Samsung 27 " Çerçevesiz Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar Sadece bu monitör var, Onun haricinde karşılaşmadım.
Çok hoş görünüyor fakat bütçem kısıtlı..

Evet, bu benim 2 haftadır asıl istediğim ürün. Fiyatı da çok uygun görünüyor, ben de az önce gördüm. Konuyu oluşturma ve danışma sebebim "bu ürüne eşdeğer hangi alternatifler olabilir?"di. AOC'un kasası çok kalın ve kaba görünüyor hoşuma gitmedi, verimi ve kalitesi hakkında yorum yapmayacağım elbette ki önceden AOC IPS panel bir monitör deneyimlemiştim. MSI hakkında negatif yorumlarla karşılaştım piksel aralığı çok açık diye tabi ne kadar nadirdir onu da bilemem. Samsung üzerine yoğunlaştım..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı