1500 TL Gaming Monitör Önerisi

Evet, bu benim 2 haftadır asıl istediğim ürün. Fiyatı da çok uygun görünüyor, ben de az önce gördüm. Konuyu oluşturma ve danışma sebebim "bu ürüne eşdeğer hangi alternatifler olabilir?"di. AOC'un kasası çok kalın ve kaba görünüyor hoşuma gitmedi, verimi ve kalitesi hakkında yorum yapmayacağım elbette ki önceden AOC IPS panel bir monitör deneyimlemiştim. MSI hakkında negatif yorumlarla karşılaştım piksel aralığı çok açık diye tabi ne kadar nadirdir onu da bilemem. Samsung üzerine yoğunlaştım..
Samsung'dan şaşmamanı öneririm, MSİ monitör konusunda asla alınmaz.

Quantum dot monitörler yatay çizgi sorunu ile boğuşuyor.
CHG70 aldım bu monitör 3 bin liralık monitör değil gri tonundaki renklerde oldukça rahatsız edici yatay çizgi var.

Zaten CFG70 in 1800 liradan 1100 liraya düşmesinden şüphelenmeyen biraz marka bağımlısıdır büyük ihtimal.

Uzun araştırma sonucu renklerinden dolayı samsung cfg73 modelini almıştım. Pubg oynayan biriyim. Rekabetçi oyunlar için hep tn paneller tavsiye ediliyor tepkime süresinden dolayı. Onlarda renkleri bana çok mat geldi. O yüzden bu modelde karar kıldım. 4 aydır kullanıyorum 24 inclik modelde söylenen sıkıntılara şahit olmadım. 27 likde çizgi olaylarından bahsedenler var. Film moduna aldığınızda renkler gerçekten tatmin edici oluyor. Aynı monitörden amazon geçen hafta kısa sürelik 1099 tlye sattı monitörü. Karar kıldıysan akşamları ara ara takip et.

@Motionless İn White eğer önerdiğiniz bu rampage güzelse almayı düşünüyorum şu an çok hoşuma gitti :D
Bırakın bilgisayarı receiver takıp kullanasım bile geldi bunu çok amaçlı olarak :D
Ben Rampage önermedim? Yanlış kişiyi etiketlediniz herhalde, Rampage firmasını asla önermiyorum. O Fiyata Samsung, Aoc gibi firmalardan monitör alınır.

Merhabalar, 1500 TL bütçe ile yeni bir monitör almak istiyorum, şu an 1440x900 çözünürlük, 4 ms 75 Hz IPS Panel bir Samsung monitöre sahibim. Aradığım özellikler;
  • FHD
  • 23'5 - 24'
  • 144 Hz
  • 1 MS
  • VA - IPS
  • Slim kasa ve sade dizayn
  • Curved (opsiyonel)
Şu an istek listemde bulunan tek monitör ise; Samsung 24 CFG73

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı