1500 TL Gaming Monitör Önerisi

Samsung'dan şaşmamanı öneririm, MSİ monitör konusunda asla alınmaz.

Quantum dot monitörler yatay çizgi sorunu ile boğuşuyor.
CHG70 aldım bu monitör 3 bin liralık monitör değil gri tonundaki renklerde oldukça rahatsız edici yatay çizgi var.

Zaten CFG70 in 1800 liradan 1100 liraya düşmesinden şüphelenmeyen biraz marka bağımlısıdır büyük ihtimal.

Uzun araştırma sonucu renklerinden dolayı samsung cfg73 modelini almıştım. Pubg oynayan biriyim. Rekabetçi oyunlar için hep tn paneller tavsiye ediliyor tepkime süresinden dolayı. Onlarda renkleri bana çok mat geldi. O yüzden bu modelde karar kıldım. 4 aydır kullanıyorum 24 inclik modelde söylenen sıkıntılara şahit olmadım. 27 likde çizgi olaylarından bahsedenler var. Film moduna aldığınızda renkler gerçekten tatmin edici oluyor. Aynı monitörden amazon geçen hafta kısa sürelik 1099 tlye sattı monitörü. Karar kıldıysan akşamları ara ara takip et.

@Motionless IN White eğer önerdiğiniz bu rampage güzelse almayı düşünüyorum şu an çok hoşuma gitti
Bırakın bilgisayarı receiver takıp kullanasım bile geldi bunu çok amaçlı olarak

@Motionless IN White eğer önerdiğiniz bu rampage güzelse almayı düşünüyorum şu an çok hoşuma gitti
Bırakın bilgisayarı receiver takıp kullanasım bile geldi bunu çok amaçlı olarak
Ben Rampage önermedim? Yanlış kişiyi etiketlediniz herhalde, Rampage firmasını asla önermiyorum. O Fiyata Samsung, Aoc gibi firmalardan monitör alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…